tiistai 14. helmikuuta 2012

Think Pink!

Ystävänpäivän kunniaksi katsellaanpa maailmaa ruusunpunaisin silmälasein:


Hempeän herkkää ystävänpäivää kaikille - let's believe in pink, at least once a year! :)

Kuvat täältä

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hyvät hyssykät! Inhoan pinkkiä, eikä kotoa tai vaatekaapista löydy mitään sen väristä, mutta nyt sait kyllä värin näyttämään jotenkin tosi hyvältä. Hyvää ystävänpäivää, vaikka inhoan myös amerikkalaista juhlapäiväperinnettä Suomeen tuotuna...<3

pepita kirjoitti...

Ihanan kaunista vaaleanpunaista, kyllähän sitä katselee, mutta sama juttu minulle yli viiskymppiselle ei sopisi enää pinkki,enkä löydä kotoani yhtään pinkin väriä, tosin 5v.mummotettavalle se on in. Kauniin raikkaita kuvia ehkä ne on kodistasi. Hyvää viikonloppua!

Olivia kirjoitti...

Mari, vähän sama juttu, etten juurikaan sulata amerikkalaisia hypetyshapatuksia, ja myös pinkin suhteen kallistun siihen, ettei sitä näy kotonamme... Toisaalta oikeansävyisestä (ja oikein yhdistellystä) pinkistä saa luotua ihanan hienostunutta tunnelmaa, mutta minä en kait ole kovin hienostunut ;)

Vaatteissa minulla on ollut jonkin verran pinkkiä - Sandilla oli minua pukeva pinkki, mutta nyt olen kasvanut ulos siitäkin (kirjaimellisesti)!

Pepita, kuvat oli kaikki lainattu Pinterestistä, joten meillä kotona ei ole aivan noin herkkää tunnelmaa ;) Minä saan työni puolesta katsella ja ihastella pikkutyttöjä vaaleanpunaisissa tylliunelmissaan, joten ehkä sen takia en kaipaa kyseistä väriä enää kotiini. :)

Pikkutytöille väri on tosiaan in, ja ehkä sen takia aikuiset eivät varmaan edes uskalla tykästyä väriin - se lienee jotenkin kypsymätöntä, aivan kuin olisi jäänyt lapsen asteelle :)

Värikästä loppuviikkoa teille molemmille, ja pahoitteluni, että pääsin vastaamaan kommentteihinne vasta nyt <3