sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Hura hura häitä...

Ukko-kulta otti ja kosi karkauspäivän aattona!

Tällaisen itse tekemänsä "Ämmänsormuksen" ukko pujotti sormeeni 28.2.

Kohtaloa tuli avitettua sen verran, että olin uhannut kosia karkauspäivänä... Että jos ukko haluaisi hoitaa sen puolen itse, niin jotain olisi parempi tapahtua ennen sitä ;D

Vaan kyllä se antoi odottaa!!! Olin jo menettänyt toivoni ja pannut koko ukon nukkumaan, kunnes sitten viime hetkellä alkoi sängystä kuulua outoa huhuilua... :D Peiton alta vetäistiin sormus esille ja minä suostuin!

Onneksi, koska itse olisin joutunut kosimaan jollain pussinsulkijalla, sillä mitään ostosormuksia ukko ei olisi kumminkaan halunnut ;) Olen lupautunut huomenna sormuksenteko-oppiin ja tarkoitus olisi takoa / vääntää / hioa ukolle oma sormus (oikeasti, minulla ei ole hajuakaan miten sellainen tehdään)... Toivon totisesti, että osoitan sormustuksessa suurempaa lahjakkuutta kuin keramiikan teossa, tai muuten ukko saa sormeensa jotain, joka näyttää märkäruvelta :D

Vanhemmiltani saapui heti onnittelupuska, "onnittelut" olivat tosin... noh, ei niin mairittelevat ;)

Iloista viikon alkua kaikille, minulla on oppilaiden hiihtoloman takia rauhallinen viikko edessä! Niin, ja pitäkää peukkuja, että se sormus onnistuu edes jotenkin...

8 kommenttia:

Ti kirjoitti...

Onnea onnea! :)

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Ihana uutinen, paljon onnea teille kyyhkyläisille ♡

Sara kirjoitti...

Onnittelut on ehdottomasti paikallansa :)

Meän Satu kirjoitti...

♥ "Onnen kahle kultainen, ihana side ihmisten. Kauniisti kertoo loiste sen, sydän on löytänyt sydämen" ♥
Onnea! Onnea! Onnea! ♥ ♥ ♥ ja vielä virtuaalionnitteluhalauski ♥

Kirsi kirjoitti...

Onnea!! Onko hääpäivä jo tiedossa? Kenties kesähäät? Voih, häät on niin ihania! Itse en ole päässyt häihin pitkään aikaan ja omistakin on jo kohta 19 vuotta. Onnea vielä kerran ja monia monia yhteisiä onnellisia vuosia.

Olivia kirjoitti...

Sydämellinen kiitos teille kaikille onnitteluista <3 Olemme ukon kanssa olleet yllättyneitä siitä, kuinka vilpittömästi ihmiset ympärillämme ovat jakaneet iloamme!

Hääpäivää ei ole vielä päätetty (ei edes -vuotta), mutta haluaisin, että niiden suunnittelu ei lähde millään lailla lapasesta ;) Sitä silmällä pitäen olisi parempi, mitä nopeammin ne olisivat käsillä, niin voisi jättää kaiken ylimääräisen sähellyksen suosiolla pois!

Pääasia, että tuona tulevana päivänä päädymme keskenämme naimisiin - kaikki muu on toissijaista :)

Kiitos vielä teille!!!

Una ♥ kirjoitti...

Oi, ihan juttu!


PS: Pikkutalo-blogi on muutettu tilaajapohjaiseksi.
Jos haluat lukea Pikkutaloa, laita meiliä minulle osoitteeseen
unareinman(at)gmail.com
ja kerro oma meiliosoitteesi niin lisään Sinut blogin lukijaksi.

arleena kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut.

Blogissani on haaste sinulle. Huomasin, että on jo aika monta viikkoa kulunut viimeisestä postauksesta. Nyt olisi aihetta blogata vastaamalla haasteeseen.