tiistai 28. kesäkuuta 2011

Pikkuhaavereita

Tästä taulusta hajosi kehyksen lasi muuton tuoksinnassa. Nostin taulun nyt esiin, jotta muistaisin hyvissä ajoin hankkia siihen uuden lasin.

Ulla Bomansonin Jäähyväiset

Sain taulun äidiltäni eräässä elämänvaiheessa, jolloin hän luuli (tai ehkä jopa toivoi?) minun ripustavan tossuni naulaan. Näin ei sitten kuitenkaan käynyt :) Taulu ei oikein koskaan ole löytänyt paikkaa kotoani, johtuneeko sitten tuosta hempeästä värimaailmasta. Niinpä ajattelin, että lasin vaihdon yhteydessä voisin kokeilla vaihtaa myös paspiksen jonkin muun väriseen - jospa se vähän tasapainottaisi tuota vaaleanpunaisuutta, jota itse maalauksessa ei oikeastaan edes ole!

Samalla huomasin sitten toisenkin lasivaurion:

Huuto.netistä hankittu juliste

Tämän julisteen hankin eteis- tai kellariportaikkoa silmällä pitäen, ajattelin sen sopivan hyvin seinien sormipanelien tyyliin. Tämä lienee ainoa myönnytyksemme Artekille, sen sijaan Aino Aaltoa kyllä löytyy harmaista jälkiruokakulhoista :) Mutta tuostakin olemme onnistuneet iskemään lasin hajalle... Onneksi Clas Ohlsonilta saa isojakin kehyksiä edullisesti - tuossa jäikin hieman ärsyttävästi reunoille tyhjää, joten olisin ehkä kuitenkin vaihtanut kehykset!

Mutta nyt palkkatyön ääreen, jotta voin pian sanoa sille hetkeksi jäähyväiset ja jäädä lomalle!

Ei kommentteja: