torstai 30. kesäkuuta 2011

Portaita ja baden-badenia

Eteisen portaat ovat edenneet hienosti - ottaen huomioon helteen ja sen, että mies päivätyönsä jälkeen jaksaa vielä paneutua raksahommiin (on se kyllä jo aika kyllästynyt kahden vuoden aherruksen jälkeen).



Kuvan ottamisen jälkeen hän vielä täytti nuo villalla ja huomenna mennään sitten sahauttamaan portaisiin oikeanmittaiset vanerilevyt. Naapuriin teimme ihan normipuiset portaat, mutta nepä ovat rakoilleet jo puolessa vuodessa niin paljon, että ajattelimme kokeilla jotain muuta omaan eteiseemme. Saas nähdä mitä niistä tulee :)

Eikä siinä vielä kaikki! Tämä varmaan karkottaa ne vähätkin blogiani kurkistelevat lukijat, mutta juttu on nyt vain niin, että pihallemme kotiutui tänään Baden baden -tuoli!

Baden baden, tuo aurinkotuolien klassikko...

Luulin jo tämän aistikkaan tuolivanhuksen kadonneen paremmille aurinkorannoille, mutta sieltä se vain löytyi, kaiken muun sälän keskeltä varastostamme! Ja kun sitten huomasin City-marketissa baden-pehmusteet alennuksessa, päätin panostaa tähän klassikkoon ihan tosissani ;)

Jos totta puhutaan, olen badenilleni paljosta velkaa, sillä tämä kyseinen tuoli pelasti minut vuosia sitten. Sain tuolloin lonkkaani ihan pahimmanlaatuisen bursiitin (nivelpussin tulehdus), mikä oli paitsi ammatillisesti katastrofaalista, myös aivan hirvittävän tuskallista. Leposärky oli kauheaa, eikä mikään asento tuntunut lähimainkaan siedettävältä. Kaiken lisäksi minulla oli eräs käsikirjoitus kesken ja sen kirjoittaminen oli mahdotonta, kun missään asennossa ei voinut olla minuuttia kauempaa.

Niinpä sitten haaveilin jostain sellaisesta istuimesta, jonka saisi säädettyä erinäisiin lepoasentoihin, erilaisiin kulmiin. Ja köyhänä klenkkana mieleeni juolahti baden baden - jos se ei olisikaan hyvä, niin enpähän olisi siihen paljoa pistänyt rahaakaan! Kepin kanssa sitten konkkasin ostoksille, ja voi onnea, se toimi täydellisesti!!! Seuraavat puoli vuotta se kulki mukanani kaikkialle ja herätti kyllä hilpeyttä, mutta tuota badenia saan kiittää toipumisestani ja siitä, että pysyin kuta kuinkin järjissäni... Ja kässärikin lopulta valmistui :)

Siispä eläköön badenille ja kaikki kunnia sille! Istun siinä ylpeänä ja erittäin mukavasti - ainakin siihen asti, kunnes saamme pihamme laitettua kuntoon ja sinne jonkin järkevän ja yhtenäisen yleisilmeen. Tosin voisihan siellä sittenkin olla jokin piilonurkka tuoliparalle...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D
Ihana kunnon vanha baden baden :D
Ihan turhaan mollattu ja pilkattu asiansa hoitava ja vielä enemmänki lepotuoli :D

T.The ikkunalamppu-Satu :)

Olivia kirjoitti...

Haa, kerrankin joku ymmärtää minua ja badenia :) Hyvä, Satu!