perjantai 17. kesäkuuta 2011

Tervetuloa meille!

Vierashuone

Olemme vihdoin saaneet talomme asuintilat kutakuinkin valmiiksi!  Miten ihanalta tuntuukaan, kun on tilaa ympärillä, eikä tarvitse loikkia raksakasojen yli, ali eikä ohi :) Jospa tämä rakennuspölynkin määrä vähitellen häviää - vielä sitä löytyy, mutta kuulemma puolessa vuodessa siitä pääsee eroon!

Olkkari tilapäiskalustuksella

Kesäkuussa 2009 aloitimme mittavan peruskorjauksen. Purimme ensin paritalomme toisen puolikkaan, joka oli alkuperäisessä kunnossa (talo on rakennettu 1960). Syksyllä 2009 purkutyömaa laajeni omalle puolellemme ja muutimme remonttia karkuun minun kerrostalokaksiooni.

(Vielä) iloinen raksa-babe kesällä 2009         




Heinäkuussa 2010 saimme omalta puoleltamme keittön ja makuuhuoneen valmiiksi, ja muutimme rempan keskelle saadaksemme kaksioni vuokralle.

Hurraa! Keittiöstä kajahtaa!
Keittiöstä tuli tukikohtamme seuraavaksi vuodeksi
Makuuhuone kaikessa askeettisuudessaan
Tässä on jo vähän kotiuduttu :)

Marraskuun 1. päivä 2010 tehtiin rakennustarkastus talon toisessa asunnossa ja uusi asukas pääsi muuttamaan sisään heti iltapäivällä.

Yksiön keittiössä hyödynnettiin
vanhan keittiömme yläkaappeja, kodinkoneita ja tiskipöytää

Vihdoin olemme mekin saaneet asuinhuoneet valmiiksi :) Paljon on vielä fiksaamista, mutta onpa ihanaa päästä laittamaan tästä omaa kotia! Ja se tunne, kun ei tarvitse enää hävetä sitä hirveää sotkua ja hävityksen kauhistusta, jos joku pistäytyy moikkaamaan... Meille saa nyt tulla!

Vieraskylpyhuone



Ei kommentteja: