tiistai 27. joulukuuta 2011

Menneen joulun tunnelmaa

Yhtäkkiä se olikin sitten täällä, se joulu nimittäin, ja minä olinkin vielä jossain ihan muualla...

Pikkuveikan synttäreillä pikkuveikan uudessa asunnossa :)


Pikkuveikka napattiin siis Helsingistä mukaan meille joulun viettoon, ja joulu kävi taloksi ilman suuria esivalmistelujakin!

Kuin tilauksesta saimme valkoisen joulun!

Uudet tyynynpäälliset ja kynttilät juhlistivat olohuonetta

Kuusi haettiin omasta metsästä

Joulupuuron sijaan nautimme sienikeittoa ja karjalanpiirakoita, ja glögikin oli paikallista erikoisuutta, jota löysimme kauppahallista ihan sattumalta

Kuusen hennot oksat saivat kevyet koristeet

Pikkuveikka auttoi joulukukkien valinnassa ja halusi jotain punaista

Mehitähti olikin vähän erilainen joulukukka!

Aattoiltapäivän sopan jälkeen valokuvaaminenkin unohtui, eikä meillä ole mitään kuvia varsinaisesta joulupöydästä :) Varmaan merkki siitä, että herkkuja oli monenlaista ja väki viihtyi! Edes paketeista en muistanut ottaa kuvia... Ja joulupäivänä avoppi tuli syömään, eikä sitäkään hetkeä tullut ikuistettua :)

Tapaninpäivänä teimme sitten reippaan kannatusretken Botaniaan, Joensuussa lakkautusuhan alla olevaan yliopistolliseen puutarhaan.

Pikkuveikka laskostaa itsensä kaksinkerroin nuuhkiakseen hyasintteja ;D

Vapaana lentelevät perhoset ärsyttivät papukaija-Juusoa, joka ärhenteli häkkiinsä tunkeutuneelle sinisiipiselle yksilölle

Mosaiikkeja oli monenlaisia

Nähtävää oli kaikkialla

Botanian vanhin kasvi vuodelta 1974

Vierailtuamme viidellä eri ilmastovyöhykkeellä olimme ihan jet lagged ja dehydrated, joten kiiruhdimme äkkiä kotiin korjaamaan tilanteen :D Pöydässä odotti mongolialainen lammas ja punaviinitonkka, joten selvisimme reissusta hengissä!

Toivottavasti kaikilla oli yhtä iloinen ja herkullinen joulu!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaksinkertainen pikkuveli, sitä ei ole kaikilla. Toivottavsti lumi pysyy, kun huihaitsut tulee tsekkaamaan ryijyn ja bloggaajan:) MK

Olivia kirjoitti...

Nyt sataa taas lunta, joten toivotaan, että loppiainen taittuu hankien keskellä :) Ja kuten hyvin tiedät, ei kellään ole tuollaista pikkuveljeä! <3 HUIHAI!