perjantai 27. tammikuuta 2012

Olivian yksiö - Olivia's Studio (osa 6: Finaali)

Oletko koskaan haaveillut sisustavasi asunnon jollekin aivan muulle kuin itsellesi? No minä ehkä en. Mutta nyt minulla on tilaisuus toteuttaa tämä jonkun muun haave ja aion näyttää teille, kuinka pahasti se voi mennä pieleen! ;D 


Sisustussuunnittelijalla oli ajoittaisia vaikeuksia tyylin ja taloudellisen tasapainon suhteen


Hurraa, se on onnellisesti ohi! Sain kuin sainkin vuokrayksiössä kaiken aikanaan valmiiksi, tosin budjetti ylittyi mennen tullen... Rahaa paloi noin 900 euroa (projektiinhan oli varattu noin 600 euroa), mutta suurimmaksi osaksi ylitys johtui tv:stä, jonka ukko halusi ostaa.

Televiissiota on hyvä syyttää rahanmenosta - ja ukkoa ;D

Telkkari siirtyy kuitenkin jonain päivänä meille takka-kodinhoitohuoneeseen, joten budjetin ylitys on jollain lailla puolusteltavissa, vai mitä? ;)

Minähän kadotin onnistuneesti osan hankintojen kuiteista... Laitoin ne kirjekuoreen, johon merkkasin siististi, että yksiön kuitit, ja nyt sitä kuorta ei löydy mistään :( Selvästikin olemme siivonneet liian ahkerasti joulun aikaan - siivouksen jäljiltä kaikki on aina kateissa! Onko kellään muulla samaa syndroomaa? :)

Mutta tervetuloa viimeiselle kierrokselle yksiöön, jonka sisustin kevätlukukauden täällä viettävälle aikuisopiskelijalle!


Eteisestä peremmälle:

Hyllyköt olivat hätäratkaisu, koska olimme jo rahattomia ja nämä löytyivät ilmaiseksi ukon työpaikalta... Kellertävän vaaleaa puuta on siis riittämiin!

Olohuonetta:

Työpiste, ruokailutila ja oleskelutila vieri vieressä

 Kohti makuualkovia:

Toinen verhoista oli vielä työn alla :)

Sinisiä unia - ja sängyn alla pilkottaa myös varapatja! :)

Kurkistus kylpyhuoneeseen:


Turkoosi sopi kylppäriin yllättävän hyvin! Pesukone jää vasemmalle allaskaapin viereen (ei tässä kuvassa).


Keittiön saloja:


Ruokailu- ja kokkailuvälineitä...


Astioita...



Eikä pidä unohtaa tiskirättejä! :) Herkut värit!

Vaan sepä on nyt kaikki takanapäin! Enää ei voi hilppasta naapuriin katsomaan, onko kaikki kunnossa vai vieläkö jotain puuttuu ;) Onneksi vuokralainen vaikutti kovasti tyytyväiseltä ja tuntuu opiskelevan oikein innokkaasti (ei kai vaan päästäkseen pois???).


Hei hei, yksiö!


Ulos eteisen kautta käy tieni nyt...


Nämä lasit olivat sitten liian isot tähän yksiöön... Ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja!


Meillä ukko on alkanut puhua toisen kylppärimme remontoinnista... Sehän on ainut asia, joka on vielä koskematon tässä asuinkerroksessamme. Pitänee vielä vähän aikaa malttaa säästää rahoja, jotta ei tarvitse ihan halpisversiota toteuttaa :) Yksinkertaista ja valkoista, sanoo ukko - mustavalkoista ja vähän puaroota, sanoo Olivia! Kumpi voittaa?

2 kommenttia:

Meän Satu kirjoitti...

Hienoa ko sait sen yksiön valamiiksi! :) Kyllä sie töitä teikki sen etteen että tullee kiva siittä :) Mukavaa alkanutta viikkoa :)

Olivia kirjoitti...

Kiitos, Satu, samoin sinulle! :) Tosiaan ihan hyvä, että homma on nyt ohi ja voi taas keskittyä omaan kotiin!