keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Hullut päivät

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet aikamoista pyöritystä! Uuden vuokralaisen etsinnän lisäksi olemme tehneet ja kärränneet polttopuita ihan urakalla, ukolla on alkanut yt-neuvottelut, ja omalla työpaikallani puhaltavat muutoksen tuulet, joita minun ei pitäisi näin vuorotteluvapaalla ajatella, mutta joita on nyt vaan ihan pakko pähkäillä ja suunnitella ja valmistella ;)

Tanssi jatkuu, mutta kuviot muuttuvat!

Toisaalta, nyt jos koskaan minulla on aikaa ja rauhaa ideoida ja ottaa selvää asioista, ja toisaalta minulla on myös mahdollisuus sanoa, että palaan tähän vasta tammikuussa. Rentoutuneena ne ideat kuitenkin kumpuavat helpommin, ja minusta ideointi ja suunnittelu on vaan ihan älyttömän hauskaa :)

Uutta näytöstäkin keväälle on jo suunnitteilla :)

Vetovastuu muutoksessa on kuitenkin oleva minulla, joten parempi tehdä niitä kivoja asioita jo nyt, jotta voin sitten puskea täysillä kevätkaudella niitä vähän työläämpiä juttuja...

Tästä starttaa Olivia's House -sisustusohjelma :) Yksiön sisustus valmistuu vuoden vaihteessa ja täällä voit seurata sen edistymistä!

Ja sitten pitäisi ryhtyä suunnittelemaan vuokrayksiön kalustamista ja sisustamista :) Uusi vuokralaisemme nimittäin tulee kaukaa tänne opiskelemaan kevätlukukaudeksi ja tarvitsee kaiken valmiiksi! Hän toivoo suht pelkistettyä sisustusta, mutta sanoi tyytyvänsä valintoihini ja luottavansa makuuni...

Kalusteet jo hyväksytimme hänellä, eli nyt täytyisi vain luoda viihtyisä kokonaisuus vähällä (erittäin vähällä) rahalla :) Toivottavasti onnistun saamaan siitä sellaisen, että koti-ikävä ei ala häntä kauheasti vaivata... Kiperissä tilanteissa voin aina kääntyä teidän puoleenne, eiks joo? :)

Ei kommentteja: