torstai 10. marraskuuta 2011

Naisten ilta

Minusta on tullut oikea luuta! Siis sellainen kyläluuta, joka luuhaa nurkissa ja on aina ekana paikalla :D Olin nimittäin tänään Laattapiste Collectionin järjestämässä Naisten illassa!

Sidney vai minimosaiikki? Valintani on Sidney Gold tai Sidney Dark, näyttivät kyllä kivemmilta livenä kuin tässä kuvassa :)

Arvatkaa, kuinka riemukkaalta tuntuu luuhata moisissa tapahtumissa, kun normaalisti olen aina töissä iltayhdeksään enkä koskaan pääse minnekään normaali-ihmisten normaaliaikoihin! Ihan mielettömän siistiä :)

Voisin yhdistellä oikealla olevia kapeita lasilaattoja noihin vasemmalla oleviin pitkulaisiin laattoihin! Ja taas olivat luonnossa paljon paremman näköisiä :)

Illan ohjelmaan kuului viinien ja naposteltavien lisäksi kaksi arvontaa (palkintoina Tomi Kouvolan kylpyhuonesuunnitelma ja hieno design-wc-pönttö) sekä Tomi Kouvolan kepeä esitelmä sisustuksen perusnikseistä. Lisäksi saimme perehtyä syksyn valikoimiin ja uutuuksiin ja Nelko lahjoi meidät ihan hyvällä mustalla perus-olkakassilla. Ja uusi Avotakka lähti kaikkien mukaan :)

Oisko tämmönen kiva? Joo!

Tomi Kouvolan sisustusvinkit olivat tiivistettynä tällaiset:
  1. Älä ole ankea!
  2. Tee suusrsiivous!
  3. Huomioi huonekalujen rytmi!
  4. Kotisi on linnasi!
Ja "Kauneus sykähdyttää aina, mutta rumuuteen turtuu nopeasti"

Jokaisesta kohdasta voisi melkeinpä tehdä oman postauksensa :) Katsotaan jaksanko ja ehdinkö...

Aika herkku väri, mutta ei menisi ikinä ukon seulan läpi :( Ja se oli oikeasti tuollainen lainehtiva!

Ensi viikolla on sitten Naisten ilta Carlsonilla ;D Pitää varmaan mennä sinnekin! Tämä ilta sentään tuli halvaksi, kun ei tarvinnut tehdä mitään heräteostoja, mutta Carlsonilla on mm. aika hyvä astiavalikoima... Kääk!

Huomenillalla sanoudun irti tästä materialismin oravanpyörästä ja menen kuuntelemaan Olli Mustosta! Jälleen jotain, jota en voi enää tehdä, kun palaan töihin vuodenvaihteessa... Nyt siis otan ilon irti, kun vielä voin :)

2 kommenttia:

Minna - Carefree Casualness kirjoitti...

tuollaiset illat on just hyviä!

Olivia kirjoitti...

Totta tosiaan, Minna :) Ja huomenna on se Naisten ilta Carlsonilla, jonne tietenkin ilmoittauduin... Mutta oikeasti hauskaa, että tuollaisia järjestetään, ja tokihan järjestäjät niistä hyötyvätkin :)