tiistai 8. marraskuuta 2011

Onnea 1960!

Poissaollessani blogini täytti vuoden! :) Ihan noin vaan, vaivihkaa!

Ensimmäinen postaus on tehty 30.10.2010, ja muistan sen tunteen, kun halusin kirjoittaa haaveitani ylös, muistiin jonnekin, jotta jaksaisin uskoa niiden käyvän toteen... Oli siirrytty talviaikaan, ja minä haaveilin siitä yhdestä ylimääräisestä, joutilaasta tunnista, jolloin ei tarvitsisi huolehtia mistään, kun voisi vain olla...

31.10.2010 viimeistelimme yksiötä seuraavan aamun käyttöönottotarkastusta varten. Ukko sai viime tingassa päähänsä, että paneloimme vielä alkovin, mikä ärsytti minua suuresti. Illan pimetessä ukkokin oli valmis tökkäämään itsensä sähköisempään tietoisuuteen...


Neitsytkirjoituksen päiväys on jotenkin hassusti osunut edelliselle päivälle, lauantaille, vaikka kirjoitin tuon julkaistun tekstin vasta sunnuntaina - muistaakseni aloitin lauantaina tyyliin "tämä on nyt uusi blogini ja kirjoittelen tänne blaa blaa blaa", jonka seuraavana päivänä poistin turhana ja kirjoitin tilalle tuon edelleen näkyvissä olevan tekstin :) Blogimaailma ja sen hienoudet olivat täysin vieraita, joten en tajunnut päiväyksen jäävän lauantaille :D

Noh, vielä vuoden jälkeenkään en päässyt nauttimaan haaveilemastani takkatulen lämmöstä, mutta sain kuin sainkin nauttia kiireettömästä sunnuntaipäivästä kaukana remonttihommista! Eli katson haaveeni ja toiveeni toteutuneen - jos nyt ei ihan kirjaimellisesti, niin ainakin siinä hengessä :)

Kiireetön aamu kiviseinien kätkössä... Ennätyslämmin syksy hemmotteli meitä Helsingissä, joten takkatulta ei tarvittu :)

Sitä kannattaa juhlia pienillä Helsingin tuliaisilla: ne kaipaamani Pentikin tyynyliinat, kynttilänjalat ja astialöytöjä Tattarisuon Antiikin löytötorilta sekä joulukoristeita Stockmannilta!

Astioita ja kynttilänjalkoja joulupöytään, lintuja ja palloja joulukuuseen... Tyynynpäälliset ovat joululahja äidiltä, kunhan nyt mallasin, että varmasti sopivat meille :)

Kynttilänjalkoja voi toki käyttää linnunpidikkeenä ;D

Nyt hyvää yötä, päätän illan lähetyksen tähän!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon blogille! Helsinki-kuva on idyllinen. Ja tekeekö Pentik tollasia tyynyliinoja?

Meän Satu kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle! <3

"Onnea Onnea Onnea vaan, oma tupa ja pihamaa" :D

Erittäin hyvin soppii teille nuo tyynynpäälliset ja muutenki kivat/ihanat löyvöt/tuliaiset ostit :)

Olivia kirjoitti...

Kiitos paljon onnitteluista :) Juhlistetaan seuraavaa etappia sitten jotenkin isommin, kun nyt ei antanut aika myöten...

Nuo Pentikin tyynynpäälliset on ihanat!!! Niitä tuli nyt hankittua 2 sinistä ja 2 oranssia, mutta kyllä nuo siniset vievät tällä hetkellä voiton <3 Vähän jo harkitsin, että käynkö vaihtamassa ne oranssit sinisiin, mutta ehkä nyt maltan mieleni - ehtii se oranssi kausikin vielä tulla, ennemmin tai myöhemmin :)

Meän Satu kirjoitti...

Oranssikki soppii teille hyvin :) Viimeistään varmaanki kevväällä tullee oranssin kaipuu, luulen mie :) Tai ellei jo aiemminki :)

Olivia kirjoitti...

Joo, Satu, mie luulen kanss että se oranssi tekee keväällä tuloaan ;) Ja sillä saa sitten luotua taas vähän erilaista tunnelmaa! Nyt olen vaan niin kikseissä tuohon siniseen... ;)