maanantai 28. marraskuuta 2011

Valkaisuoperaatio

Yön aikana oli sitten tullut lunta ihan olan takaa!

Kyllä tuollainen postikorttilumi kaunistaa ja koristaa jopa roskapöntön :D

Eilen maa oli vielä paljas ja lohduton, mutta aamulla sai ukko kolata itsensä ulos päästäkseen töihin... Siitä hän ei ollut erityisen ilahtunut ;)

Hätäisesti kolattu polku, joka ei oikeastaan johda minnekään! Mutta kuka sitä nyt aamuseitsemältä...

Yritin sitten minäkin kolata korttani kekoon, mutta eipä tuota jälkeä ihan kauheasti voi kehua... Ehkä avuni ovat jossain muualla ;D

Emännän korsi katkaisi kamelin selän, mutta pääseepähän pihasta ainakin tielle!

Ja onhan meillä traktori, jonka olemassaoloa kovasti perustellaan lumitöillä, joten lunastakoon paikkansa, jos ei kelpaa!

Yhtenä yönä innostuin myös leikkelemään lumitähtiä paperista - nyt ne odottavat pääsyä ikkunaan, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi saattaa päätökseen tätä luomistyötä...

Jämäpaperit kelpaavat ihan hyvin lumitähdiksi, vai mitä hiutaleita nämä nyt ovatkaan!

Minä olen vähän varovainen näiden jouludekoraatioiden kanssa - lumitähdet on ihan jees, koska liittyvät talveen noin ihan yleisesti, mutta kauheasti en halua vielä joulua rakentaa... Jotenkin tuntuu, että siitä joulusta menee maku ja autenttisuus, jos sen pystyttää liian aikaisin - mutta tämä on nyt siis vain oma mielipiteeni! On ihan kiva seurailla muiden blogeista jouluisia sommitelmia, mutta minä laitan kodin joulukuntoon vasta viikkoa ennen h-hetkeä :)

Eilen tein pari myönnytystä olohuoneessa ensimmäisen adventin kunniaksi, mutta tulin sitten entistä vakuuttuneemmaksi siitä, että joulukoristeet ja somisteet saavat vielä odottaa...

Toinen uusista kynttilöistä simahti heti, mutta eihän 1. adventtina tarvitsekaan polttaa kuin yhtä!

Pentikin tyynyt ja joulupallot palasivat takaisin reserviin, josta ne kutsutaan esiin vasta parin, kolmen viikon kuluttua. Nauratti vaan, kun huomasin Glorian Kodissa olevan saman turkoosin linjan kuin meidänkin tulevassa joulussa ;)

Kuva Glorian Koti: "Sinivihreä vihjaa juhlan olevan lähellä"

Tässähän on olo kuin edelläkävijällä tai trendien viitoittajalla ;D
Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Olivian yksiö jatkaa taas kuun vaihteessa, kunhan yksiön ovet aukenevat minulle...

4 kommenttia:

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Ei hitsi, teitä on lykästänyt. Noin paljon lunta :O Kade, kade! Meillä vanhempi mukula puhuu joka päivä että kun lunta tulee niin sit pääsee pulkkailee.. Voi toista kun joutuu vartoomaan!
Ihanat noi kynttilät sulla, tollanen kuviointi..inania!
Mäkään en perusta yhtään adventtikyntteliköistä, hö poltetaan kynttilöitä jokapäivä JA MONTA KERRALLAAN.
Turkoosi joulu, kuulostaa niin kauniilta, sen mäkin olisin valinnut jos en olis tänä vuonna näin tylsän musta-valkoinen.

Sara kirjoitti...

Oho..LUNTA!! Ei täällä suunnalla vielä mutta odottavalla kannalla :)

Meän Satu kirjoitti...

Oi lunta! Tulispa jo tännekki etes vähäsen :) Ois niiiin paljon valosamman ja puhtaamman näköstä :) No, eikhän se viimeistään aatonaatoksi tule :D Viime talvena tuli kyllä niin paljon lunta että ois meilläki ollu kyllä traktorille töitä ja paljon :D

Nuo lumihiutaleet onki sieviä ikkunassa :) Mie se jo täällä oon laitellu joulua vähäsen :) Kirkkaita valosarjoja lasipurkkeihin ja valotähtiä vai mitä ne on, paperitähtiä ikkunoihin ja pikkasen hoppeisia koristeita ja muutama isohko tonttu pääsi takan päälle istuskelleen :) Saipa Pentikin porokki punavalkoruudullisesta nauhasta "kaulahuivit" kaulaan :D Vielä on muutamat koristeet laittamatta mutta ehtiihän ne ja tietty joulukuusi! Se tuuaan kyllä talloon jo kohtapuolin jos vaan löytyy jostaki :D Tai no ehkä viikko-pari ennen aattoa :) Ihana tuo teän turkoosisävytteinen (tuleva) joulu :)

Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekki :)

Olivia kirjoitti...

Outi, lapsenahan se oli maailman tärkeintä, että sataa lunta! Muistan, että istuin ikkunassa ja tuijotin ulos ja koetin ajatuksen voimalla saada lumisateen aikaiseksi... Toivotaan, että teillekin sataisi pian lumikerros, jotta lapset ja lapsenmieliset pääsisivät mäkeen :)

Ja kiitos, kynttilät on Pentikistä, en voinut vastustaa tota pintaa, on jotenkin niin herkku! Ei meikäläisenkään luonteelle sovi adventtikynttilät, polttaisin ne kuitenkin jotenkin väärin ja ahdistuisin, kun yksi olisikin jo palanut kokonaan kun kahta viimeistä ei ole vielä sytytettykään... ;)

Tumma turkoosi tuntuu nyt vaan jotenkin kovin sielukkaalta väriltä!

Sara, lähetän lumitoiveita myös teidän suuntaan! :)

Satu, siehän oot jo pitkällä jouluvalmisteluissa, ihanaa :) Kaulaliina porolle kuulostaa veikeältä, pitäisköhän miunkin... Ja lumitoivotuksia sinne teillekin, kyllähän se maailma näyttää jotenkin niin kauniilta lumivaipassaan <3

Tosin meidänkin lumet sulavat jo hyvää vauhtia pois, mutta se oli odotettavissakin...