tiistai 13. syyskuuta 2011

Aamunkoi!

Viikonloppuna haimme vihdoin verhotangon olohuoneeseen! Tanko on peräisin paikalliselta metalliverstaalta, jossa se sahattiin mittaansa (4,4m). Noin pitkiä valmisverhotankoja ei nimittäin oman kaupunkimme valikoimista löydy.

Just ja just mahtuu koko tanko kuvaan! Ignore everything else for now...

Jyskistä hain sitten lyhyimmän mahdollisen verhotangon, josta hyödynnämme kiinnitystuet ja päädyt - tuli nimittäin halvemmaksi näin kuin ostaa erikseen (Jyskissähän oli verhovärkit -50%). Päätyjä täytyy tosin vielä sorvata, jotta mahtuvat tangon päihin... :D

Mutta itse verhot ovat ihanat! Ne tuovat juuri sopivasti lämpöä ja ryhtiä olohuoneeseen, vaikka toki ottaa aikansa ennen kuin silmä tottuu muutokseen...

Ihan parhaat verhot kerta kaikkiaan!

Kunhan verhot tuosta vielä hieman laskeutuvat (olivat viikattuna odottamassa vuoroaan puoli vuotta)... Voisi yrittää sumutuspullolla suihkuttaa vähän vettä, niin oikenisivat nopeammin!


Ja jos hetkeksi irrotatte katseenne verhoista...

... näette nämä ihanat Habitatin kynttilät, jotka sopivat meille paremmin kuin hyvin!

Raaskiikohan näitä edes polttaa? Ehkä näin kahdessa erässä, ja vain juhlatilanteissa :)

Muulloin tunnelmoidaan muilla keinoin!

Ja jos ihmettelette tuota valkoista pikkusohvaa tuolla toisen sohvan jatkeena ja ruokapöydän takana, niin se odottaa pääsyä takka-kodinhoitohuoneeseen... Kuten niin moni muukin asia!

Ei kommentteja: