torstai 29. syyskuuta 2011

Arvonta!

Arvatkaas mitä? Tuo kävijälaskuri näyttää ihan kohta 2000 vierailua sivullani! Ja koska koko viikko on ollut omalta osaltani sangen alavireinen, lienen jotain vähän iloisempaa velkaa teille lukijoilleni :) Eli ampaistaanpa käyntiin arvonta!


Jo yksin palkintojen miettiminen ja etsiminen ilahdutti tänään mieltäni kovasti ja paljon tuli hiplattua kaikenlaista... Niidenhän pitäisi olla jotain helposti postitettavaa ja mielellään särkymätöntä, joten jätin sitten ne astiastot ostamatta ;D ja päädyin seuraavaan kolmeen palkintoon:

Vuoden 2012 kalenteri, jossa kauniit Ebba Masalinin kasvitaulukuvat, koko n. 22cm x 27cm

2 kpl Marimekon Satula-keittiöpyyhkeitä (n. 50cm x 70cm) ja Tantsu-pannulappu

2 kpl Pentikin harmaita Haiku-tyynynpäällisiä, koko 45cm x 45cm

Ja tässä kaikille halukkaille ohjeet:

Arvontaan voit osallistua perjantaihin 7.10. klo 22 asti ja arvonta suoritetaan lauantaina 8.10. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissani heti arvonnan jälkeen.

Osallistuminen tapahtuu jättämällä kommenttia ja kertomalla mitä hankkisit omaan kotiisi nyt, jos saisit 500 euroa ylimääräistä tuohta :)

Kommentoimalla saat itsellesi yhden arvan
 
Kaikki virallisesti lukijaksi liittyneet/uudet liittyjät saavat lisäksi toisen arvan

Linkittämällä arvonnan omaan blogiisi saat vielä yhden lisäarvan (halutessasi voit käyttää ylintä kuvaani)

Ilmoitathan, monellako arvalla olet mukana arvonnassa! Ja anonyymit, laitattehan kommenttiinne nimimerkin, jotta erotutte toisistanne :)

Voittajia arvotaan kolme kappaletta, joten ensimmäiseksi voittajaksi arvottu saa valita ensimmäisenä mieleisensä palkinnon, sen jälkeen toinen ja sitten kolmas saa sen jäljellä olevan palkinnon :)

Onnea arvontaan, ja olkoon elämä muutenkin kepeää ja onnellista!

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

38 kommenttia:

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Ei winetto, ihana arvonta, Mä haluun NOI KAIKKI. Varsinki nuo Marimekot, ai että mikä kuosi.
Osallistun kaikilla arvoilla, pakko saada noi!!!
Ja tuohon kysymykseesi on erittäin helppo vastata, jos olisi tuon verran ylimääräistä juoksisin heti ostamaan Eamesin RAR-keinutuolia. SE ON MAAILMAN KAUNEIN KIIKKU <3

Joppana kirjoitti...

Liityin lukijaksi, joten laskujeni mukaan se tekee kaksi arpaa :)

Jos saisin jostain ylimääräiset 500€ sisustamiseen, niin ostaisin uuden sängyn, jos olisin järkevä. Jos järkeä ei olisi niin ostaisin jonkun ihanan valkoisen ison lipastoin tai kaapin lasiovilla.

Onnen Omenia kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana! Vaude mitkä palkinnot! Jos saisin 500 euroa nyt, niin hommaisin olohuoneeseen uudet verhot ja nojatuolin, makuuhuoneeseen uuden sängynpäädyn ja ipanan huoneeseen jotain kivaa. Riittäisköhän 500 euroa... no ainakin osaan. :)

Annina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sara kirjoitti...

Yes ARVONTA!! 3:lla Arvalla olen mukana.. Jaa nyt täytyy miettiä heti mitä tekisin 500eurolla täällä kotosalla.. Ostaisin uuden jääkaappi-pakasti yhdistelmän ja rahaa jäisi vielä olohuoneen mattoon ja maaliin jolla maalaisin takan :)

Annina kirjoitti...

Poistin aiemman kommenttini, kun en taas malttanut lukee osallistumisohjeita kunnolla ja jäi tuohon kysymykseen vastaaminen väliin. Eli jos nyt olis 500e niin ostaisin kunnon sohvan! Ja kahdella oon mukana kun kommentoin ja linkitän. :D

Meän Satu kirjoitti...

Oi! Iliman muuta osallistun :D Kahella (2) arvalla :D

Hmmm...500 euroa ylimäärästä...hmmm...hankittais kottiin just NYT...hmmm...Oi, joo, saunanlauteet uusittais! Jep, ko ollaan kovia saunoon :D ja jää vielä rahhaaki ko ite rakentaa..lopuilla ostan sitte Laura Ashleyn tapettia keittiöön ja vierashuoneeseen :)

Ruiskaunokki kirjoitti...

Jospas jostain se ylimääräinen viissatanen löytyisi, ostaisin tiskipöytään uuden hanan ja altaat.

Kiva löytö tämä blogisi! Liittyisin kyllä lukijaksesi, mutta Blogger ei anna sitä tehdä. Odottelen siis arpaonnea yhden arpani voimin. :)

Miia kirjoitti...

Kivaa, arvonnat on hauskoja ja sinun valitsemasi palkinnot upeita. Mutta sitten tuo kysymys, se on kyllä paha. ;) Mitä sitä tekisi 500 eurolla... ehkä sijoittaisin sen kodinhoitonurkkauksen rakentamiseen ja sisustamiseen. Olisi niin paljon kaikenlaista, mitä voisi tarvita ja toisaalta aika paljon on jo valmiina...

ensu kirjoitti...

No palkinnoista kyllä näkee, että olet todella miettynyt arvontapalkintojesi valintaa. Ihania esineitä. 500 ylimääräisellä eurolla ostaisin olohuoneeseen kaksi IKEAN sellaista melko modernia nojatuolia. Olohuone niiin kaipaisi jotain uutta... Kahdella arvalla mukana, liityin uudeksi lukijaksi.

Nenna kirjoitti...

500 euroa... Ostaisin varmasti uuden sohvan, edellinen alkaa olla jo aika kulunut ja vähän isompikin se uusi sohva saisi olla :)

Mukana olen kahdella arvalla! :)

Olivia kirjoitti...

Hei kaikille!

Kiva kuulla, että palkinnot ovat mieleisiä, ja kiitos kaikista tähän mennessä tulleista 500 euroa -vastauksista. Saas nähdä, vaikka ne poikisivat kokonaan oman postauksensa, sen verran kiinnostavia nuo teidän vastauksenne ovat :)

Ja sydämellisesti tervetuloa kaikki uudet lukijat! <3 Toivottavasti täältä löytyy vastaisuudessakin jotain teitä kiinnostavaa!

Ja harmi, jos Blogger ei ole ollut myötämielinen Ruiskaunokin yrityksille liittyä lukijaksi :( Yritin katsoa josko omissa asetuksissani on jotain vialla, mutta en keksinyt mitään (enkä näistä edes kovin paljoa ymmärrä), mutta ainakin tänä aamuna on taas pari uutta tulokasta onnistunut liittymään mukaan. Osaako joku neuvoa minua tai Ruiskaunokkia tässä asiassa?

Ei muuta kuin jatketaan arvontaa!

Sari kirjoitti...

Joko hommaisin makkariin uudet vanhantyyliset/vanhat vaatekaapit tai ostaisin keittiöön vanhan puusohvan.=)
Osallistun kaikilla kolmella arvalla!

Sude kirjoitti...

Mahtavat palkinnot! Kolmella arvalla niitä on tavoiteltava.
Eipä tarvii kauan miettiä, mihin käyttäisin 500 €, ostaisin itselleni uuden sängyn, vanhassa jouset jo vinkuu pahasti :)

EevaM kirjoitti...

Aivan upeat palkinnot! 500 eurolla sisustaisin parveketta, vaikka parvekekausi taitaakin tältä vuodelta olla jo ohi. Uudet kalusteet ja isoja kynttilälyhtyjä valaisemaan pimeitä iltoja.. Taitaisi rahaa jäädä vielä muutamaan uuteen mattoonkin.

Liityin uudeksi lukijaksi, joten kahdella arvalla mukana :)

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla kokeilen onneani.
Blogisi on mukavaa ja huumorilla höystettyä kerrontaa arjestasi.
Hyvää syksyä sinulle!
-Ritva-

Senni kirjoitti...

Kahdella arvalla hyppään minä uusi lukijasi mukaan!
Ihana blogi sulla, selasin vanhoja postauksia äsken ja muutamassa kohin ihan rupes naurattamaan ;)

Jos saisin 500 egee nyt niin ostasin lipaston ja apupöydän keittiöön.

Tiina kirjoitti...

Liityin lukijaksi tovi (jokunen päivä sitten) mutta arvontaan osallistun viiveellä. Palkinnot ovat A-luokkaa. :)

Viidelläsadalla eurolla hankkisin ison liinavaatekaapin kankaita ja ompelutarvikkeitani varten. Mikäli tuosta summasta jää vielä ylimääräistä, niin pikkulikka tarvitsisi pienen vaatekaapin. ;)

Mielenkiintoisinta blogissasi ovat talouspaperikostajan edesottamukset! ;D

Niin joo, kolme arpaa:
-kommentoin
-luen (ehdottomasti)
-linkitän

heta kirjoitti...

Upeat, upeat palkinnot! Osallistun yhdellä arvalla.
Tuolla rahalla saisin uusittua tv-tason kunnolliseksi ja loppurahalla vielä uuden seinäkellon.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Linkitin Hääräämöön, olen siis kahdella arvalla mukana. Jos saisin 500 e sisustukseen, ostaisin lisää yläkaappeja, joihin saisi kamppeita piiloon, mutta ei veisi lattiatilaa.

Prusiluska kirjoitti...

Osallistun kahdella arvalla. Ihanat palkinnot!
Se viisisatanen menisi joko kristallivalaisimiin vessaan tai jos löytyisi jugend-valaisin, niin sellaiseen olkkariin

sirkkuli kirjoitti...

2 arvalla mukana.Ostaisin uuden maton ja sängynpeitteen

tiiti66 kirjoitti...

Kahdella mahdollisuudella mukana uutena (niin siis vasta nyt kirjautuneena) lukijanasi. Jos se 500 euroa olisi oikeasti ylimääräistä ja sellaisena käytettävä, niin sijoittaisin sen kasvamaan korkoa kunnes rahat riittäisivät ostamaan Jacobsenin EGG-tuolin. Hinta taitaa olla useita tuhansia, joten taitaisi siinä vielä tovi mennä odotellessa.

ahle kirjoitti...

wow, mukava arvonta. 500 "ylimääräisellä" eurolla varaisin nopsaan lentoliput jonnekin pikkulomalle, jos sattuisi löytymään halvat liput niin voisin ottaa perhettäkin mukaan..

kaius kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana. Kotiin hulahtaisi ihan kepoisasti tuo 500 euroa ja enemmänkin mutta ensimmäisenä ostaisin varmaan fatboy-säkkituolin.

Vianna kirjoitti...

Voi mikä kalenteri! Ja muutkin upeat palkinnot. Yhdellä arvalla onnea koettamassa.

Apua mikä kysymys.. Viidelläsadalla ostaisin varmaan tarvikkeita perinnemaaleihin, että voisin laittaa Miehen sekoittamaan maaleja ja pääsisin maalailemaan lattioita, ikkunanpieliä, ovia ym. Tai hankkisin uuden jääkaapin, se on muutenkin hankintalistalla. Tai voisiko saada molemmat..

KristiinaS kirjoitti...

Kiva arvontakysely. Yhdellä arvalla olen mukana.
MÄ ostaisin ekaks kauniin ja ihanan päiväpeiton ja siihen sopivat tyynyt. Vois sitten oleilla sängylläkin.
Sitt ostaisin kaunista kangasta ja päällystäisin paremmat ruokatuolini ja tästä sitt seurais, että joku tuoleihin sopiva matto pitäis hankkia. Ja aulatilaan tarvitsisin lampun, joku romanttinen tai klassikko Lokki.
Johan se raha taisi mennäkin;)

Taina kirjoitti...

Ensinnäkin kiitos loistavasta blogistasi! Ostaisin ehdottomasti uuden tv-tason ja valkoisen ison seinäkellon. :)Osallistun kahdella arvalla.

nikoladeus kirjoitti...

Upeat palkinnot, yhdellä mukana. 500 ylimääräisellä eurolla taitaisin mennä lamppukauppaan ja laittaa valot uusiksi useammastakin paikasta.

Anonyymi kirjoitti...

Ostaisin sillä juurikin tuollaisen kalenterin, syy miksi osallistun yhdellä arvalla.

Nimim. "Pörri"

Auli kirjoitti...

Kaksi arpaa kiiots, liityin lukijaksesi. Ja tervetuloa vastavierailulle: myös minulla on arpajaiset!

Auli kirjoitti...

Ai juu! Unohdin: ostaisin uuden lampun olohuoneeseen!

annelie kirjoitti...

Siis kyllä on mahtavat voitot, ihanat suorastaan... toivottavasti onni potkaisis:)
No 500 eurolla ensimmäisenä tulis mieleen väliovien vaihto.
Niin ja kahdella arvalla mukana.

mustakissa kirjoitti...

Onneksi järjestit arvonnan, jonka bongasin Suden blogista. Muuten en olisi eksynyt tänne ihanaiseen blogiin, jonne myös jäin lukijaksi.
500€ jos saisin, vaihtuisi ekaksi keittiön lattia. Vanha matto on mennyt elämän tuoksinnassa rikki jo paristakin kohtaa ja haaveilen tilalle kaakelikuvioista laminaattia.
KAhdella arvalla mukana:D

Etana kirjoitti...

Ihania palkintoja !
Olen kahdella arvalla mukana, ja jos rahnaa olisi 500 niin ostaisin uuden sohvan : )

pst... minunkin blogissani on arvonta meneillään...

Marja-Leena kirjoitti...

Onnea 2000:sta! Tulen mukaan kahdella arvalla: kommentoin ja linkitin!

Marja-Leena kirjoitti...

Tietysti unohdin sanoa, mitä ostaisin 500 eurolla: uudet verhot keittiöön ja olohuoneeseen. Ainakin olohuoneeseen!

Megi kirjoitti...

Aah, hmm... Hankkisin varmaankin eteiseen uuden kaapiston ja seinäpinnathan pitää siinä hässäkässä laittaa uusiksi joka tietää sitä että valaisimetkin menisi uusiksi. Entäs se lattia? onkohan vanhan kaapiston alle laitettu lattia pinta myös? Ai ei, no sitten meni lattiakin uusiksi eteisen lisäksi keittiöstä ja olohuoneesta koska ovat yhtä ja samaa lattiapintaa. No olihan tuo jo kulunut, mutta nyt pistää silmään keittiön seinien nuhruisuus ... No ehkä on sittenkin paras etten missään nimessä saa mistään 500 sisustusrahaa sillä siihen on laitettava ainakin yksi nolla perään jotta syntyvän lumipalloefektin kustannuksia saadaan katettua.
Yhdellä arvalla osallistuisin arvontaan.