maanantai 12. syyskuuta 2011

Perheenlisäystä

Arvatkaapas mikä meille kotiutui reissuni seurauksena?

Ettei vain itse ErgoRapido?

Kyllä vain, herra Ergo on nyt meillä! Juoni oli salakavala, etten sanoisi jopa ovela, mutta herran eteen olin valmis taipumaan moneen. Juttu oli tarkoin harkittu: Äitini kysyessä "Tarvitsisitteko jotain?" ja odottaessa minun vastaavan tavanomaiseen tapaani että "Eihän me mitään", minä vastaisinkin "Juu, itse asiassa tarvitsisimme sellaisen kätevän pikkuimurin, jolla saisi sängyt ja sohvat imuroitua roskista, ja eteisestä otettua nopeasti kaikki hiekat ja roskat, ja keittiössäkin sillä voisi tehdä kevyitä täsmäiskuja" ja sitten äiti ilomielin täyttäisi toiveeni.

Noh, se meni melkein niin, paitsi että äiti oli erittäin hämmentynyt vastauksestani ja yritti kaikin tavoin ostaa minulle ällöttäviä letkuimureita ("Tämähän on aika pieni" tai "Tässäkin on kivan värinen") ja minun oli väännettävä rautalangasta, että juuri se letkuimurin tunkeminen jonnekin kaappiin ja sen sieltä esiin ottaminen on se killeri, mitä en kestä. Vihaan sitä lonkertelevaa letkua, joka vielä taittuu kesken imuroinnin, ja sitten johto jossain vaiheessa irtoaa seinästä ja kruunaa koko yökkötoimituksen.

Herra Ergo seisoo pystypäisenä kuin Stadionin torni konsanaan ;)

Mutta nyt herra Ergo on kuin onkin meillä! Jostain syystä miellän tämän tosiaan miespuoliseksi palvelijaksi, mutta meillähän on myös naispuolinen imurirobotti Irja :)

Irja on ihan ahkera ja hyvä, eli aivan passeli pitämään yllä siistiä yleisvaikutelmaa, mutta ihan kaikkiin nurkiin ei hänkään yllä... Ja tosiaan patjojen tai sohvan imurointi ei Irjan avulla onnistu... Ja räsymaton hapsuihin kiinni jää hän... Mutta täten herra Ergon ja Irjan yhteistyöllä olen lopullisesti vapautettu letkuimurin piinasta! Halleluujaa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D
Onnittelut Herra Ergon kotiutumisesta :D
On näppärä vehe, jota myös mie himoitten :)

Terkuin,
Satu

Olivia kirjoitti...

Kiitos, Satu!

Tämän lyhyen kokemuksen perusteella voin suositella herraa, vaikkei hän tietenkään mikään ykkösvälttämättömyys ole :) Mutta kaikki, mikä helpottaa arjen pyörittämistä, on mielestäni plussaa!