tiistai 20. syyskuuta 2011

Vau!

Poissa ollessani on tapahtunut iloisia asioita tämän blogini tiimoilta! Rekisteröityneitä lukijoita on nyt neljä (4), kun Satukin päätti profiloitua :) Tervetuloa ihan näin virallisesti lukijaksi, Meän Satu! Ja kiitos kaikille neljälle lukijalleni mukanaolosta :) Kohta pitää varmaan pistää arvontaa pystyyn - nyt kun on olemassa pieni mahdollisuus siitä, ettei se ainoa osallistuja voita kaikkia palkintoja ;D


Ja sitten huomasin, että Kynnyksellä elämän -blogin Sara on jakanut minulle tunnustuksen! Kiitos, Sara!!! Kylläpä lämmitti mieltäni ja teki paluusta arkeen ihan erityisen <3

Tunnustuksessa kuuluu vastailla viiteen kysymykseen:

1. Lempiruoka?
Olen oikea herkkusuu, joten vaikea nimetä yhtä ruokaa... Sushi, maksa, kala, sienikastike ja mongolialainen lammas! Mutta ei kaikki yhdessä ;)
2. Lempimakeinen?
Tumma suklaa
3. Lempiluettava?
Tällä hetkellä olen kallistunut sisustuslehtien ja -blogien puolelle, mutta kyllä hyvä kirja on nautinto, jota ei voita mikään! Kirja tosin vaatii enemmän aikaa ja paneutumista, joten välillä se tuntuu suorastaan ylellisyydeltä :)
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä?
Hmmm... Varmaan katsella vierestä, kun toiset tekevät ;D Tosin tuo virkkaaminen silloin tällöin on ihan hauskaa, kun ei tarvitse hätäillä valmistumisen puolesta...
5. Lempielokuva?
Apua, niitä on niin paljon... Jacques Tatin elokuvat, Hitchcockin leffat, kaikki vanhat huiput kuten Sound of Music ja Tuulen viemää, ja kaikki Audrey Hepburnin elokuvat... Eli kallistuu noihin vanhoihin klassikoihin :)

Ja sitten tämä tunnustus annetaan eteenpäin viidelle seuraavalle ihanalle blogille! Jokainen lukemani blogi ansaitsisi tunnustuksen, ja jotkut ovatkin kerryttäneet niitä jo roppakaupalla, mutta minä lähetän sen nyt erinomaisen ihanalle ja omanlaiselleen viidelle blogille:


Iloa ja aurinkoa kaikille alkaneeseen viikkoon, palailen piahkoin päivittelemään kuulumisia :)

9 kommenttia:

Meän Satu kirjoitti...

Kiitoskiitos :D

Sara kirjoitti...

Kiitoksia ihanista sanoistasi :) Ja kyllä niitä lukijoita tipoittain aina jostain tulee ja osahan ei edes kirjaudu lukijoiksi.. Joten et ole yksin täällä :) Olethan käynyt osallistumassa blogini arvontaan!? Arvontaa odotellessa sieltä suunnalta :)

Olivia kirjoitti...

Sara, kiitos itsellesi, piristit jälleen päivääni <3 Ja olet varmaan ihan oikeassa, onhan noita käyntejä tuossa laskurissakin jo enemmän kuin mihin 4 lukijaa yltäisi ;)
Ja kävin osallistumassa arvontaasi, kiitos muistutuksesta!

Unknown kirjoitti...

Kiitoksia paljon tunnustuksesta! : )

Miia - Oma Koti Valkoinen kirjoitti...

Kiitos kovasti! <3

Aivan ihana yllätys :)

Piti vielä kysymäni tuosta Ergosta, onko ollut toimiva ja kätevä? Olen haaveillut tuollaisesta johdottomasta pikku apulaisesta ja Ergosta olisinkin kiinnostunut... :)
Oletko vielä Irjaa käyttänyt? :D

Sanna kirjoitti...

Kiitoksia paljon tunnustuksesta! :-)

Olivia kirjoitti...

Olkaa hyvät, kaikki kanssabloggaajat, olette tunnustuksenne ansainneet! Ja kiitos itsellenne kivoista hetkistä blogienne parissa :)

Olivia kirjoitti...

Miia, Ergo on vastannut odotuksia ja ollut mielestäni oikein näppärä. En tiedä onko se uutuudenviehätystä vai mitä, mutta tuntuu jopa kivalta ryhtyä putsailemaan roskia pöydiltä, nurkista, matolta, kun voi vain napata Ergon ja suraista sillä sen kummemmin miettimättä :) Ja se 20 minuuttia käyttöaikaa riittää kyllä vallan mainiosti, kun ei sillä kerralla mitään suursiivouksia tehdä (eli ei tarvitse ostaa sitä kalliimpaa mallia, jossa käyttöaikaa on se 30 minuuttia).

Tietty se säiliön puhdistaminen on suositeltavaa jokaisen käytön jälkeen, ja niin paradoksaalista kuin se onkin, olen tehnyt sen tavallisella imurilla :/ Mutta ei kyseessä ole ihan niin pöpipäinen juttu kuin miltä se kuulostaa - meillä nyt vain sattuu toistaiseksi olemaan raksaimuri parkkeerattuna ja toimintavalmiudessa kodinhoitohuoneessa, mutta kestän sitä vain juuri sen verran, että imaisen Ergon säiliön tyhjäksi, eli en lähde roudaamaan sitä minnekään (miksi muuten raksaimurin sähköjohto on vain naurettavat 2 metriä pitkä, mitä järkeä?).

Irjaa sen sijaan käytetään harkiten (eli silloin, kun lattioilla ei ole mitään ylimääräistä kamaa) ja siten, että olen lähistöllä vahtimassa ettei se sotkeennu matonhapsuihin. Tai jää flirttailemaan Ergon tai raksaimurin kanssa - sitäkin se on tehnyt, jäänyt niiden luo junnaamaan moneksi minuutiksi paikalleen ja kun olen mennyt katsomaan, se pyörähtää ympäri ja jatkaa matkaansa muina naisina ;DDD

Ukko-kulta onneksi luuttuaa laittioita mikrokuituliinalastalla, joten emme ole täysin riippuvaisia imureista :)

Heidi kirjoitti...

Hei, kiitos tunnustuksesta, palaan siihen asap :) Kiva blogi, palaan varmasti takaisin!