tiistai 25. lokakuuta 2011

Arabian kattauskilpailu

Olettekos huomanneet, että Arabia järjestää paraikaa Suomen kaunein kattaus -kilpailua? Kilpaan voi osallistua millä tahansa kattauskuvalla, mutta voittajaa valittaessa painotetaan sitä, että kattauksessa on käytetty nimenomaan Arabian astioita.

Hubertus, tule takaisin! Dorrit von Fieandtin Hubertus-astiastoa olisin halunnut enemmänkin, mutta eihän minulla ollut nuorempana moiseen varaa. Sittemmin astiaston valmistaminen on lopetettu.

Aika yllättävän vaikea haaste, koska tajusin juuri, että ainakaan meillä ei edes ole kovin montaa Arabian astiaa! Silti kaikki ne astiat, joihin tunnen vähäisintäkään intohimoa, ovat juurikin Arabian tuotantoa - tosin ne ovat jo poistuneet tuotannosta :(



Tekisi mieleni osallistua kilpaan kannanotolla vanhojen hienojen astioiden puolesta! Tein jo yhden kattauksen värikylläisillä Hubertuksilla, ja toisen jouluaiheisen kattauksen 24h Avecilla ja Arcticalla, mutta en vielä tiedä kelpuutanko mitään ottamistani kuvista... Käsittääkseni vain yksi kuva per kattaus kelpuutetaan, joten sen pitäisi olla paljonpuhuva! Tai sitten pitää turvautua kollaashshshshiin...



Kaikkien osallistujien kesken arvotaan muutama mukipalkinto, mutta voittaja saa valita itselleen 6 hengen astiaston! Eli koska meiltä ei sitä Arabiaa kovinkaan paljoa löydy, voisi tässä olla oiva tilaisuus korjata tilanne :)


Oli kivaa kokeilla joulukattausta, vaikken nyt ihan vielä joulujuttuja halua kiirehtiä... Tänä jouluna vietetään joulua ensimmäistä kertaa tässä uudessa kodissamme!



Että tämmöistä on tullut puuhasteltua tänään :) Huomenna jatkunee samoissa merkeissä, nuo pöytäliinat olisi paremmat silitettyinä ja silleen... Ja nettitikku on edelleen tyhmä, mutta toimii sentään, jos sille tekee joka kerta konetta käynnistäessä uuden asennuksen! Piti sitten soittaa ukolle töihin, että mitenkäs tässä ja tässä kohtaa pitikään toimia... Mutta nyt osaan!

Öitä, ystäväiset!

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Nuo Hubertukset on niin kauniita ja erikoisia, että ilman muuta osallistut niillä kilpailuun. Minä ainakin äänestäisin niitä :)Joulukattauksia tulee varmaan niin paljon, että hukut joukkoon, mutta Hubertukset kyllä huomataan edukseen.

Tarja kirjoitti...

Oih, IHANIA kuvia ihanista kattauksista!!! Aivan mieletön tuo Hubertus, en ole ennen siihen törmännytkään. Lähetä ihmeessä kuva Hubertuksesta kilpailuun.

Meän Satu kirjoitti...

Sammaa mieki aattelin, että iliman muuta lähetä Hubertus-kattaus kilpailuun :)

Olivia kirjoitti...

Kiitos, Sude :) Olet varmasti ihan oikeassa, että joulukattauksia piisaa, ja Hubertuksista tykkään itsekin, joten Hubertuksilla mennään! Nyt joudut sitten äänestämään sitä ;D

Kiitos rohkaisusta, Tarja :) Laitan kuvan kilpailuun tässä lähipäivinä!

Kiitos, Satu :) Uskon teitä, kun olette noin vakuuttavia ;D

Yritin vielä ottaa uusia kuvia, mutta päivänvalo ei oikein riitä ja kuvista on tullut aika huonoja... Eli valitsen jonkun jo aiemmin otetuista kuvista, vaikkei niissä se pöytäliina olekaan silitetty... Mutta Hubertus onkin vähän boheemi tyyppi, eikä välitä moisesta! :)

Ajattelin myös mukailla kattauksen tarinan Gabriel, tule takaisin -näytelmän teemaan... Katsotaan, onnistuuko!