torstai 13. lokakuuta 2011

Tyhmästä tikusta asiaa

Kirjoitan tämän nyt pikaisesti, kun pystyn. DNA:n nettitikkumme nimittäin vikuroi minkä kerkeää. Jo toista viikkoa yhteyden kanssa on ongelmia, ja sen kerran kun yhteyden saa muodostettua, se pätkii, hidastelee ja katkeaa lopullisesti viimeistään kymmenen minuutin kuluttua :( Tänään olen yrittänyt kymmeniä kertoja saada yhteyttä, ja vasta nyt se onnistui - tosin kohta varmaan häviää... Ärsyttää, kun ei uskalla nettipankissakaan mitään hoidella, kun ei tiedä mihin rahat ovat päätyneet yhteyden katketessa kesken toimituksen. Murrrrrr!  

Pahoittelen siis tätä hiljaisuutta ja palaan tänne heti, kun saamme asian korjattua... Kiitos viesteistänne, ja iloa ja aurinkoa viikkoonne!

5 kommenttia:

Ruususuun äiti kirjoitti...

Hauskoja elämänmakuisia juttuja täällä!
T: Uusi lukija

Meän Satu kirjoitti...

Nou hätä :) Tulet sitte ku saattaa korjattua vian :) Mukavaa viikonloppua :)

Olivia kirjoitti...

Voi kiitos, Ruususuun äiti, ja sydämellisesti tervetuloa lukijaksi :)

Ja kiitos, Satu, täällä nyt ollaan ukon koneelta käsin, kun tikku näkyisi toimivan siinä vähän paremmin... Tämä vaan on muuten ihan tuskaisen hidas kone, joten kärsivällisyys joutuu todella koetukselle :) Mukavaa viikonloppua sinullekin!

KristiinaS kirjoitti...

Ihanasti oot kertonut nuo jutut! Sulla on kyllä sana hallussa, oliskin kiva lukea noin sun Anna-kirjat:)

Olivia kirjoitti...

Kiitos, KristiinaS :) Anna-kirjojen lukeminen on paikoin kovinkin tuskallista, mutta voisihan niitä julkaista jatkokertomuksen muodossa - en kyllä suosittele teitä kannattamaan tätä ideaa...

"Maailmassa on paljon hyvin erilaisia ihmisiä, kuten esimerkiksi rikkaita ja köyhiä" (Anna Lornbat kirjassa Anna ja Salaperäinen talo)

:DDD