torstai 27. lokakuuta 2011

Kanta-asiakasilta

Terveiset Marimekon kanta-asiakasillasta! Meillä on maailman ihanin Marimekko-henkilökunta, joka palvelee täydellä sydämellä ja sielulla <3 Se on aika hyvä taktiikka, sillä harvemmin lähden myymälästä tyhjin käsin...

Kuva Marimekon Facebook-sivulta

Tämä oli toinen kerta, kun kävin tällaisessa kutsuillassa, ja tunnelma oli yhtä lämmin kuin edelliselläkin kerralla. Esillä oli pientä herkullista tarjoilua viineineen, tuulihattuineen ja välimerellisine herkkuleipineen (ja sitä oli riittävästi), ja saimme seurata muotinäytöstä, jossa paikallisen pankin henkilökunta toimi mannekiineina (ihana idea käyttää "tavallisia" naapuriyrityksen työntekijöitä). Kaikista ostoksista sai 15 prosentin alennuksen, ja jos jotain ei löytynyt, sitä sai tilata tuohon alennettuun hintaan ja maksaa saa vasta tuotteen tullessa :)

Kuva lainattu Marimekon Facebook-sivuilta eikä esitä paikallista Marimekkoamme :)

Minä yritin pitää kukkaronnyörejä soukemmalla, mutta olin silti etukäteen päättänyt mitä saan ostaa. Päätös myös piti, ja taistelin itseni voitolle kaikista heräteostosten houkutuksista! Ai että mitäkö sitten sallin itseni ostaa?

Marimekon Kulkunen-kangas, kuva Marimekko

Erittäin kaukaisen ja vallan etäisen sukulaiseni Kili C. Kulkusen kunniaksi panostin tällä kertaa herkullisen punaiseen Kulkunen-kankaaseen, josta syntyy meille pöytäliina jouluksi tuonne salin puolelle!

Vuosi sitten ostin samaisesta kanta-asiakasillasta Kulkusta sinisenä keittiön pöydällemme, ja voi että olen ollut siihen tyytyväinen! Kuosihan on nähnyt päivänvalonsa jo v. 1959, ja sitä ostaessani ajattelinkin, että se on juuri sellainen, jonka talomme alkuperäinen emäntä on saattanut valita joulupöytäänsä talon valmistuttua v. 1960... Kukapa tietää!

Ai miten tuntui ihanalta levittää uusi pöytäliina uuden keittiön pöydän päälle, kuva joulukuulta 2010!

Niinpä täydentämään tätä keittiön sinistä liinaa ostin nyt Pieni kulkunen -kangasta, josta tulee kappa keittiön ikkunaan, ja lopusta kankaasta teen vielä lautasliinat! Tosin siitä riittäisi vielä vaikkapa keittiöpyyhkeisiin, sillä leikkaan kapan pituussuunnassa välttyäkseni turhilta saumoilta (meidän ikkunan leveyshän on sen 160cm, ja yleensä kankaat ovat järestään 140cm leveitä)...

Kuvasta ei oikein erotu kankaan kaunis kuviointi



Sitten olin päättänyt sijoittaa ihanaan Hennika-vatiin, mutta sitäpä ei myymälässä ollutkaan :( Mutta kuten jo totesin, minulle tilattiin vati ale-hintaan, ja sieltä se on tulossa! Tykkään sen väreistä ja muodosta ja tunnusta, se on täydellinen :) Olisin kovasti halunnut vielä pienempiä Hennika lautasia ja niihin kuppeja, mutta ne eivät olleet ostoslistallani... Voihan olla, että joulupukki tuo niitä minulle! Pitäisikö pirauttaa kaukaiselle ja vallankin etäiselle sukulaiselleni Kili C. Kulkuselle? ;)

Valitsemani Hennika-vati vasemmalla, Hennika-lautaset jäivät sankarillisesti hyllyyn...

Lopuksi saalistin vielä ukolle uuden tasaraitapaidan, tällä kertaa hän toivoi jotain tummaa väriä, ja saikin sellaisen tummansiniharmaa-mustan (tasaraitapaita= ukko)... Kyllä meidän nyt kelpaa!


4 kommenttia:

Meän Satu kirjoitti...

Kuulosti tosi kivalta illalta :) Ihana tuo sinisävynen Kulkunen-kangaski :) Soppii teän pöytään vallan mainiosti :) Ja nuo muutki kankaat upeita :)

Toivottavasti kaukanen sukulainen saa sinun toiveen ja vielä totteuttaaki sen :)

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Oih, ollappa Marimekon kantis!!!
Tykkään kanssa Marimekosta kovin. Paitsi Unikko, sitä mä vihaan.

mustakissa kirjoitti...

Ompas todella ihana kangas, en ole ennen törmännytkään tuohon. Voisin vallan kuvitella meillekin joulupöytään tuon punaisen ja muuten tuon sini-keltaisen, ihana!

Olivia kirjoitti...

Kiitos, Satu, minä olen kyllä ihan Kulkus-fani ;D Saas nähdä kuinka lykästää tuon etno-etäisen sukulaisen suhteen, se on kuulemma vähän outo... ;)

Outi-Hyypiö, minustakin Unikko on jokseenkin rasittava! Panostaisivat ennemmin muihin hienouksiin, joita kyllä piisaa... Ja kanta-asiakkaaksi pääsee ihan vaan täyttämällä jonkun lipukkeen, ei maksa eikä velvoita mihinkään :)

Hyvä, Mustakissa, jos löytyi jotain uutta ja silmää miellyttävää :)