sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Hyvän sään aikaan

Eilen ja tänään on jatkettu porraskatoksen tekoa, vuorossa kattopellin laitto.

Minun ja ukon varusteet kattopellin laittoon :) Auringonpaiste kuului siis meille molemmille!

Meitä on taas vähän aikaa pidätellyt paitsi sää, myös tyhjyyttään kumiseva pankkitili. On turhauttavaa, kun hommat seisoo sen takia, ettei ole rahaa ostaa raksatarpeita... Mutta nyt pääsimme taas jatkamaan!

Ensin piti poistaa suojapeite keskeneräisen katoksen päältä

Minä ihastelin koivujen kullankeltaisia syyshameita

Pidin myös työmiehen ruoassa ja kipaisin tekemään makaroonilaatikkoa - tähän tuli myös sinihomejuustoa!

Uskollinen Tomi Traktori on paljon hyödyllisempi apumies kuin minä - ainakin, kun pitää nostaa ylös painavia peltejä...

Vielä viimeinen pelti

Ja voilà!

Nyt ei kuitenkaan voinut maalata noita pylväitä (kuten suunnitelmissa oli), sillä tuuli lennätteli lehtiä ja koivunsiemeniä vähän turhan reippaasti. Toisaalta, olisihan siitä voinut tulla aika taiteellinen sisäänkäynti sillä konstilla ;)

Ensi viikolla jatketaan räystäslaudoilla, toivottavasti löytyy vähäsateinen iltapäivä siihen tarkoitukseen... Huomenna käymme tekemässä polttopuukuorman!

Aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia:

Meän Satu kirjoitti...

:D Taiteellinen sissäänkäynti :D

Kyllä se remontti siitä etenee pikkuhilijaa, niin meilläki :) Tosin talon ulkopuolen muutamat parannukset jätetään ihan suosiolla ens kevvääseen :)

Aikomus ois nyt talaven aikana maalata koko talon panelikatot. Kertaalleen on jo maalattu valkosella panelikattomaalilla, son vaan niin pirullista hommaa ko assuu saman katon alla, että me viime talvena suosiolla (tämäki) jätettiin seuraavat kerrokset tälle talvelle :) Eli inhottava nakki (oma valinta) eessä mutta lopputulos palkittee sitte :D

Ihanat koivukuvat! :) Minun lempipuu <3

Olivia kirjoitti...

Tsemppiä ja kärsivällisyyttä maalausurakkaan, Satu! On kyllä inhottavaa tuon remonttireviirin tunkeutuminen asumisreviirille, mutta niinhän se on, että lopussa sitten se kiitos seisoo hohtavana ja raikkaan valkoisena :)

Ja koivut on kauniita <3 Ainoa huono puoli niissä on, että vievät mehut kaikilta muilta kasveilta... Itseriittoisia, mutta kauniita ;)

Meän Satu kirjoitti...

:D Itseriittosia :D Hih hyvä :D Niin ne vähän onki :D Ja se lehtien määrä nyt syksyllä mitä maahan tippuu perhana :D Meilläki usiampi jättikorkia koivu pihassa :) Mutta on se vaan niin komia puu ja Suomalainen :D Tai no, kauneushan on kattojan silmissä :p

Meän Satu kirjoitti...

Kiitos tsempistä <3