lauantai 8. lokakuuta 2011

Arvonnan tulokset

Nyt on arvonta suoritettu, ja aivan käsikahmalolla edettiin kohti kolmea onnellista voittajaa! Onnettarena ilman tar-päätettä toimi ukko-reipas:

Naurettavaa touhua, taitaa ukko tuumia, mutta noukkii ensimmäisen voittoarvan...

Etana!

Eli Etana saa ensimmäisenä valita mieleisen palkinnon itselleen!

Pörri!

Seuraavana valinnan saa suorittaa Pörri! Ja viimeinen onnekas tällä kertaa on...

Sude!

Sude saa jäljelle jääneen palkinnon! Toivottavasti kaikille löytyy kuitenkin mieleinen voitto! Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille :)

Etana, Pörri ja Sude, laitatteko minulle yhteystietonne sähköpostiosoitteeseeni hooposti[a]gmail.com ja laittakaa Etana ja Pörri toiveenne palkinnosta (Etana voi laittaa yhden, Pörri kaksi vaihtoehtoa, jos Etana on ehtinyt valita sen mieleisimmän) ja Sudelle lähetän sitten sen jäljelle jäävän :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Onnea vaan voittajille! Sudelle ei kyllä pärjää kukaan näissä arvonnoissa, sen verran on onnekas tyyppi:D Mutta tällä kertaa varsinkin mielestäni hyvin ansaittu voitto, koska ilman hänen linkitystään en olisi löytänyt blogiisi:D

Sude kirjoitti...

No niinhän minua taas onnisti ja se oikein , oikein mukavaa. Palkinnotkin on niin hyviä, että jääpä minulle mikä tahansa, niin mieleinen on. Suuret kiitokset ja halaukset.

Meän Satu kirjoitti...

Täältäki onnittelut voittajille :)

Mukavaa sunnuntaita :)

Etana kirjoitti...

Ooh, minä voitin, olen niin iloinen! En olekaan aikaisemmin voittanut arvonnoissa joten tämä tuntuu erityisen mukavalta : )

Laitoinkin jo sähköpostiisi yhteystietoni ja toivon palkinnoksi keittiöpyyhesettiä, kaikki palkinnot ovat tosi ihania!