perjantai 7. lokakuuta 2011

Ihana ruuhka!

Voi miten paljon uusia lukijoita olen saanutkaan! Sydämellisesti tervetuloa ihan joka ikinen <3 Pikaisesti olen käynyt kurkkimassa teidänkin blogejanne ja sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa ja kiinnostavaa! Palaan vielä lukemaan niitä lisää paremmalla ajalla :)

Ja kuinka kommenttilaatikkoni vallan pursuaa viestejänne, niin uusilta kuin vanhoiltakin lukijoilta <3 Kiitos myötäelämisestänne!!! Palaan niihinkin vielä myöhemmin :)

Arpoja odottamassa Onnettaren nostoa...

Arpojakin on kertynyt laatikkoon jo 60 :) Vielä on aikaa osallistua, sillä arvonta päättyy huomenna klo 22! Ja kuten aiemmin jo vähän lupailin, teen sitten myös jonkinlaisen kokoavan postauksen kaikista teidän haavehankinnoistanne 500 eurolla...

Minä, minä, poimi minut!

Täytyy tunnustaa, että aluksi vähän epäröin koko arvonnan järjestämistä - onkohan se edes laillista? Noh, ainakin pääsen hyvässä seurassa kaltereiden taakse, sillä niin moni kanssabloggaaja näitä järjestää ;)
Ja koska olen itse jo yhdessä arvonnassa voittanut, on vain kohteliasta laittaa hyvä kiertämään, eikö totta?
Vaan entä jos mainostan arpomalla jotain tiettyä tuotetta ja blogi värittyy turhalla markkinahumulla? Niinpä päädyin kolmen eri valmistajan tai merkin tuotteeseen, tuleepahan sitten mainostettua kerralla kunnolla, mutta hajautetusti ;) Ja kotimaisen puolesta liputetaan, josko poliisi sen katsoisi lieventäväksi asianhaaraksi...

Mutta enää ei voi perua! :) Näillä siis mennään, huomiseen!

3 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Se voisikin olla kiintoisaa, jos näin monta bloggaajaa laitettaisi kivensisään arpajaisten takia. Siinä voisi syntyä idea jos toinenkin ja voitaisi yhdessä perustaa vaikka blogi nimeltä "vankilapako"...Siinä sitä riittäisi virkavallalle seuraamista..

Sude kirjoitti...

Jos minä voitan, niin lupaan mennä sun puolestasi linnaankin, hihi.

Olivia kirjoitti...

Kiitos arvon naiset, tämä rintama kyllä pitää! :)

Mutta onneksi on toi kalenteri, voidaan siihen sitten pitää kirjaa niistä vankilapäivistä - paljon helpompaa kuin kaivertaa tukkimiehen kirjanpidolla sellin seinään ;) Ja Pentikin tyynyliinoilla saadaan sellistä ihan viihtyisä - toi harmaa sävy sopii varmaan ympäristöönsä kivasti! Ja sitten keittiöpyyhkeistä voi tehdä vaikka verhot (se ikkuna on varmaan aika pieni), ja pannulappu ripustetaan siihen sellin oven tirkistysluukun suojaksi!

Kyllä me pärjätään :)