perjantai 28. lokakuuta 2011

Lukijoiden haavehankintoja 500 eurolla

Muistattekos vielä nimeämiänne haavehankintoja 500 eurolla? Olen yrittänyt tehdä niistä jonkinmoisen kuvitetun (ja samalla kuvitellun) yhteenvedon, ja aika kivoja asioita saisi kotiinsa, jos sitä ylimääräistä rahaa tosiaan löytyisi :) Jotkut alla olevat kuvaesimerkit saattavat kuitenkin maksaa enemmän kuin tuon 500 euroa, eli valitsin kuvat saadakseni kirjoa ja näköä valikoimaan...

Sangen järkeviä olivat haaveilemanne asiat, sillä tuskin kukaan lähti revittelemään ylimääräisten turhakkeiden perään! Mutta toisaalta, kuka määrittelee, mikä on turhaa ;)  Jaottelin jokseenkin karkeasti toiveitanne seuraaviin kategorioihin:

1)  Järkeviä hankintoja, välttämättömyyksiä, helpotusta arkeen:


Jääkaappia tai jääkaappi-pakastinta toivoivat Vianna ja Sara (kuvat valmistajien tai jälleenmyyjien sivuilta)


Kodinhoitonurkkausta toivoi Miia (kuvat Googlesta hakusanalla kodinhoitohuone tai laundry room)


Tiskipöydän uusia altaita ja hanoja toivoi Ruiskaunokki (kuvat valmistajien tai jälleenmyyjien sivuilta)


Yläkaappeja tahtoi kotiinsa Laura (kuvat huonekaluliikkeiden sivuilta)


Väliovet halusi vaihtoon Annelie (kuvat valmistajien ja jälleenmyyjien sivuilta)


2)  Kalusteiden uusimista:


Uuteen sänkyyn panostaisivat Johanna ja Sude (kuvat valmistajien tai jälleenmyyjien sivuilta)



Uudesta sohvasta haaveilivat Annina, Nenna ja Etana, puusohvasta taasen Sari (kuvia valmistajien ja jälleenmyyjien sivuilta, puusohvat pääasiassa antiikkiliikkeiden sivuilta)


Uutta nojatuolia hakivat itselleen Onnen Omenat ja Ensu (kuvat valmistajien ja jälleenmyyjien sivuilta)


Valkoista lipastoa tai kaappia lasiovilla toivoi Johanna, tv-tasoa Heta ja Taina, ja lipastoa ja apupöytää keittiöön Senni (kuvat valmistajien ja myyjien sivuilta)


Vintage-vaatekaappia kaipasi Sari, tytölle vaatekaappia ja isoa liinavaatekaappia Ti (kuvat antiikkiliikkeiden tai huuto.netin sivuilta)


Uusista saunanlauteista ilahtuisi Meän Satu (kuvat valmistajien, jälleenmyyjien tai rakennus- ja remonttijulkaisujen sivuilta)


Parvekkeen kalustuksen lyhtyineen hankkisi EevaM)


3)  Kodin kohennusta ja ehostusta:


Maalia sutisi Sara, perinnemaalista pitäisi Vianna (kuvat rautakauppojen sivuilta)


Kaakelikuvioisesta keittiön laminaattilattiasta haaveili Mustakissa, mattoja kaipasivat Sara, Sirkkuli, KristiinaS ja EevaM (kuvat valmistajilta ja jälleenmyyjiltä)


Uusista verhoista unelmoivat Onnen Omenat ja Marleena, uutta kangasta tuolien päällystämiseen tarvitsi KristiinaS (kuvat valmistajilta tai jälleenmyyjiltä)


Laura ashleyn tapeteilla tapitseeraisi Meän Satu, ja kelloa seinälleen haikailivat Taina ja Heta (kuvat L.A. ja jälleenmyyjät)


Päiväpeitolle olisi käyttöä Sirkkulilla ja KristiinaS:llä, tyynyistä ilahtuisi myös jälkimmäinen (kuvat valmistajilta ja Pinterestistä)


Sängynpäätyyn päätyisi Onnen Omenat (kuvat Pinterest ja Google hakusanoilla sängynpääty ja  headboard)


Uuden lampun loisteessa paistattelisivat Nikoladeus ja Auli, kristallivalaisinta vessaan tai jugend-valaisinta olkkariin etsiskeli Prusiluska ja romanttista valaisinta harkitsi KristiinaS (kuvat lamppu- ja antiikkiliikkeiden sivuilta)



4)  Hieman ylellisyyttä ja tiettyä designia: 



Lokki-valaisin on KristiinaS:n haaveissa, Outi_hyypiö on hulluna Eamesin RAR-keinutuoliin, Fatboy-säkkituoli on Kiiun mieleen ja pesämunaksi Jacobsenin Egg-tuoliin investoisi Tiiti66 (kuvat jälleenmyyjien sivuilta)



5) Sekä:

Omaa ipanaansa ilahduttaisi Onnen Omenat jollain kivalla (kuvat lastentarvikeliikkeet)


Kodistaan lähtisi pienelle lomamatkalle Ahle (kuvat matkanjärjestäjät)


Lisäksi Pörri tahtoi arvonnassa palkintona olleen kalenterin (ja sai sen!) ja Megi kauhisteli lumipalloefektiä, joka seuraa, kun alkaa kohentaa jotain yksittäistä kohtaa kodissaan, ja yksi kohennus johtaa toiseen, joka johtaa taas uuteen, eli ei kannata vaivautua :)

    Minä löysin vielä jotain, jota kukaan meistä ei ymmärtänyt haikailla:

    Tällainen meille jokaiselle! Aloitetaan uusi trendi, joka peittoaa blogi-matonkin ;D Kuva Hilavitkuttimen sivuilta

    Hyvää yötä!


    Mikäli löydät kuvien joukosta omasi ja haluat sen poistettavaksi, ilmoitathan minulle heti hooposti[a]gmail.com! Minulta voi myös tiedustella tarkemmin jonkin kuvan alkuperää :)


      10 kommenttia:

      Sude kirjoitti...

      Haha, tuo nukkujan-mallinen sänky olis mainio, mutta mihinkäs mun kaikki kissat sitten mahtuis, ei viereen ainakaan :)

      PAISUVA PIRRE kirjoitti...

      Olipa ihania kollaseja!!
      Tosi kiva oli kattella..

      Prusiluska kirjoitti...

      Mukavia kollaaseja katsella, kiitos. Tuo nukkujasänky oli hulppea! Ja mikä ihana loppuhuipentuma. Itse asiassa mun unelmalamppu olisi se eka lamppukollaasista, jos voisit kertoa sen alkuperän, pliis!

      KristiinaS kirjoitti...

      Tosi hienon koosteen oot vastauksista tehny. Monta tovia meni kaikkea ihastellessa. Kiitos.

      Olivia kirjoitti...

      Kiva, kun tykkäsitte! :)

      Sude, eiks vaan oo hieno? ;) Kissathan voisivat harrastaa agilitya nukkuessasi... Kiipeilisivät alta ja päältä ja ottaisivat kisan kuka eka juossut radan päästä päähän, toiset kannustaisivat sängyn päädyillä keikkuen... Voisivat olla ihan elementissään! :D Sänky löytyi myös Hilavitkuttimen sivuilta http://www.hilavitkutin.com/2009/12/10/vihdoinkin-ei-liian-mukava-vierassanky/

      Paisuva Pirre, kiitosta :) Kiva noita oli tehdäkin!

      Prusiluska, valitsit sitten sen lampun, johon ei se viisisatanen riitä... :-/ Anteeksi anteeksi että houkuttelin turmion teille!!! Kyseessä on siis Don Goffon ökykallis valaisin (okei, aika moni noista on kalliita Don Goffoja, mutta kun olivat niin hyvän näköisiä...), täältä löytyy tarkemmat tiedot:
      http://www.dongoffo.fi/valaisimet2.htm
      Mutta pianhan ne veronpalautukset tulevat, ja niiden jälkeen joulupukki... Haluatko, että sähkötän kaukosukulaiselleni Kili C. Kulkuselle? :)

      Olivia kirjoitti...

      KristiinaS, kiitos :)

      Prusiluska kirjoitti...

      Just niin mun tuuria! Kokkolan asuntomessuillakin oli kiva lamppu, ei kun kauppaan ja JÄrKYtys, hinta olis silläkin ollut lähemmäs 600 e. Ei siinä veronpalautukset riitä, kun minä ihastun johonkin valaisimeen! Pitänee täytellä lottokuponki ja saa siihen Kili C. Kulkuseenkin olla yhteydessä...
      Mutta kiitos, nyt tiedän kenen mallistosta löytyy makeimmat valaisimet.

      Meän Satu kirjoitti...

      Ompa hieno ja upea kollaasi-postaus! :) Oot kyllä saanu aikaa kulumaan useammanki vartin ko oot ettiny kaikkia nuita ihanuuksia tänne meänki ihasteltavaksi :) Kiitos <3

      mustakissa kirjoitti...

      Kiitos kattavasta kollaasista! Tuota oli kiva lukea! Ja yhdyn haluamaan viimeisen tuotteen - viis lattiasta!

      Olivia kirjoitti...

      Prusiluska, mä niin tiedän ton tunteen... Joku raja sitä valaisimen hinnallakin pitää olla, tai sitten sitä pitää haluta ihan toooosi paljon ja säästää niska limassa vuoden tai parin verran... Mutta laitan savumerkkejä Kilille :)

      Kiitosta, Meän Satu! Kyllähän noissa jonkin aikaa meni, kun keräsi ja valitsi kuvia, mutta oli se kyllä kivaakin :) Huomaa kyllä, että oon ollut lopulta vähän väsynyt, kun kuvateksteissä alkaa vilistä typoja ;D Mutta kiva, jos miellytti!

      Ole hyvä, Mustakissa, ja joo, pakko saada kurpitsavaunut (ne peittää sopivasti rumemmankin lattian, joten vanhakin kelpaa)! :)