perjantai 22. heinäkuuta 2011

Kesä ja kärpäsiä

Pikkuveli tuli muutamaksi päiväksi meitä ilahduttamaan ja ohjelmassa oli kovapuisten pihakalusteiden puhdistus ja öljyäminen. Aluksi yritimme putsausta pelkällä paineilmalla, mutta jälki ei ollut kovin vakuuttavaa, joten päätimme ottaa varovaisesti painepesurin käyttöön. Olimme kyllä varovaisia kalusteiden suhteen, mutta jossain vaiheessa letkun liitos irtosi ja ukkoparka sai jääkylmän vesisuihkun päällensä...

Iltapala kolmelle

Emme olekaan aikaisemmin kunnolla syöneet pihallamme!

Kauanhan noiden kalusteiden käyttöönotto kestikin! Ostimme ne jo kaksi vuotta sitten juhannukseksi (vai oliko se peräti vapuksi?), mutta pari kertaa niillä hätäisesti istuttuamme emme vain ole ehtineet tai malttaneet pihalla juurikaan oleilemaan. Nämä ovat sitten pölyttyneet autokatoksessa raksatarpeiden alla, ja minä jo kaivoin hädissäni omat muoviset parvekekaluni esiin, kun halusin istuskella pihamaalla... Mutta nyt ovat edustuskunnossa, kivaa!

Istutimme myös männyn etupihalle, mutta siinä vaiheessa helle selätti meidät ja painuimme uimaan :)

Minä istuskelin rannalla vilvoittavasta tuulesta nauttien...

... kun miehet valloittivat Pyhäselän

Raksa ei ole tällä viikolla edistynyt, sillä ukkoparka on ollut flunssan kourissa - lisäksi eilinen uiminen ja muut kylmät kylvyt eivät ehkä tehneet kovin hyvää sairaalle, joten tänään hän on potenut tautia vähän maltillisemmin. Josko ensi viikolla sitten!

Ei kommentteja: