tiistai 12. heinäkuuta 2011

Viikonlopun saldo

Viikonloppu vierähti sosiaalisesti vilkkaana verrattuna normaaliin raksaviikonloppuun - eipä kyllä raksakaan edistynyt, mutta ei  se kuitenkaan enää tässä vaiheessa aiheuta ahdistusta (onneksi).

Vanhempani viipyivät sunnuntaihin asti ja heidän lähdettyään kipaisimme vielä kummitytön synttäreille. Tyttö oli toivonut lahjaksi mitä ihmeellisempiä leluja, joiden nimiä emme osaa edes lausua, saati sitten kirjoittaa (ja joita hänellä on aivan kylliksi jo ennestään ja joita hän tulisi saamaan pilvin pimein muiltakin)... Päätimme sitten olla ne tylsät kummit, jotka tuovatkin jotain vähän hyödyllisempää ;)

Marimekon Mira-mekko (huono kuva, kopioitu M:n sivuilta)

Ostimme limenvihreän olkalaukun, jonne laitoimme vaaleanpunaraitaisen Marimekon Mira-trikoomekon, vaaleanpunaisen hiusharjan ja vaaleanpunaisen hammasharjan sekä kutsun tulla meille yökyläilemään. Laukku oli siis yökyläilylaukku, jonka sisältöä voisi sitten täydentää ja muutella tarpeen mukaan. Arvatkaa, mitä tyttö lahjastaan piti? Eipä hän muuten näyttänyt siitä paljoakaan perustavan, mutta hammasharja ilahdutti häntä suuresti! :D Kuulemma sellaista hän oli jo pitkään halunnut! Tosin laukkukin pääsi sisältöineen heti koekäyttöön, kun tyttö oli menossa kaverinsa luo kahdeksi yöksi :)

Marimekossahan on parhaillaan alennusmyynnit käynnissä, joten tein sieltä hankintoja myös tulevaa kummilasta ajatellen:

Raitavermettä Suomen ja Ruotsin väreissä!

Lisäksi ostin muistikirjan, josta tehtiin meille vieraskirja ja kukkaron/meikkipussukan (jota ensin ajattelimme kummitytön kyläilylaukkuun, mutta ei sentään makeaa mahan täydeltä yhdellä kertaa).

Iloinen yllätys oli, kun sain kaupanpäällisiksi kangaskassin ostoksilleni!

Ihana ja kätevä kassi Marimekosta, ja ihan ilmaiseksi!

Ja tulihan sitä muitakin hankintoja viikonlopun aikana tehtyä. Bongasimme lauantaina nimittäin pihakirppiksen melkein naapurista ja sieltä äitini pelasti minulle kaksi räsymattoa:

150cm ja 200cm pitkät räsymatot uloskantohintaan pihakirppikseltä

Mattojen sijoituspaikasta en vielä tiedä, mutta kauniisti ainakin sointuvat noihin välioviimme! Ja mikä tärkeintä, mahtuvat pesukoneeseen, joten pikainen puhdistuskin onnistuu, jos ei pihalle ennätä mattopyykille!

Ja sitten ostimme vielä sohvat olohuoneeseen... Tulevat tosin vasta kuukauden kuluttua, joten niistä vasta sitten enemmän!

Ei kommentteja: