keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Pienin askelin

Eteisen portaat edistyvät hitaasti, mutta varmasti... Mies mietti kovasti ja pitkään minkä sävyisiä listoja laitetaan, ja minä annoin hänelle vapaat kädet tehdä niin kuin parhaaksi näkee. Kuitenkin sekä vaneri että listat tummuvat tuosta vielä jonkin verran (ehkä ihan reippaastikin), joten aika näyttää, millainen lopputulos on. Minä olen tyytyväinen näinkin!

Hyvin nämä istuvat talon henkeen, vaikka vielä vähän kesken ovatkin!

Minä kävin tänään hankkimassa uudet yölamput vierashuoneeseen - ihan ovat halpaa peruskamaa, mutta passaavat meillä, kunhan saadaan koko huone järjestykseen ja valmiiksi...

Anttilasta 15 eurolla

Vierashuoneen sisustusta tulee pitkälti määrittelemään tämä allaoleva tapetti, josta on tarkoitus tehdä sängynpääty. Sänkyyn tulisi siis erillinen pääty vanerilevystä, joka tapetoidaan ja listoitetaan (ja jonka toiselle puolelle voi sitten halutessaan tapetoida tai maalata kokonaan toisentyylisen päädyn).


Tapetti on Seinäruususta, Osborne & Littlen mallistosta, ja nimeltään Grove Garden. Linkistä pääset katsomaan suoraan tuota tapettia, ja klikkaamalla siellä kuvaa saat sen isommaksi (tähän sain liitettyä vain tuollaisen minikokoisen). Suosittelen tutustumaan muutenkin Seinäruusun tarjontaan, valikoimaa on valtavasti! Tämän tapetin todellinen väri on vihertävämpi kuin kuvassa, jossa se näyttää sinisemmältä/turkoosimmalta kuin onkaan, mutta eipä tuo haitannut minua :)

Karkasin tänään myös kaverini kanssa kaupungille - etsimme hänelle mekkoa 30-vuotisjuhliin, mutta emme ainakaan vielä löytäneet. Ei se mitään, pääsemme toistekin kiertelemään kauppoja! Poikkesimme vielä Taitokorttelin kahvilaan ja nautimme herkulliset täytetyt sinihomejuustokierteet, nam! Ja minun oli pakko saada vielä bebé-leivos :)

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Onpas kivan näköinen tuo tapetti. Olenkin etsinyt lintutapetteja mutta en ole löytänyt tai etsinyt vääristä paikoista..

Olivia kirjoitti...

Kiitos, Sara, ja tervetuloa lukijaksi! Oletkin ihka ensimmäinen virallinen lukija blogissani :) Hip-hurraa!

Tuolla Seinäruusussa on tosiaan paljon kivoja tapetteja, linnuilla tai ilman! Tuota tilaamaani tapettiakin on monissa herkullisissa väreissä, joten valinta oli vaikeaa... Vähän tyyriitähän nuo ovat, mutta jos ei tarvitse kuin yhdelle seinälle tai muuten pienelle alalle, niin menettelee kyllä!

Toivottavasti löydät jotain kivaa, tuolta tai muualta!