lauantai 9. heinäkuuta 2011

Vieraita

Isä ja äiti saapuivat tänään parin päivän visiitille. Kun nyt kerran oli hyvä syy saattaa paikkoja kuntoon, otin samalla urakakseni setviä makuuhuoneemme vaatekaapin...

Valmis - mutta olisiko uudet, yhtenäiset henkarit mitään? ;)

Miten kaapit aina jossain vaiheessa mylläytyy - vai tapahtuuko niin kellään muulla? Välillä vaatteet eivät löydä sinne ollenkaan, ja jos löytävät, ne ovat ryntättynä ihan väärissä paikoissa! Hävytöntä.

Vaatekaapissa on myös sekalainen seurakunta liinavaatteita

Puhumattakaan lakanoiden siististä viikkaamisesta. Olen käsi siinäkin. Ainakin kiireessä ja rättiväsyneenä... Mutta nyt ei ollut liian kiire, joten sain ne suorittua jonkinlaiseen ojennukseen. Meillähän ei siis silitetä lakanoita, mankeloinnista nyt puhumattakaan. Haluaisin kyllä sellaisen vetolaitteen seinälle, jonka avulla kosteat lakanat saisi vedettyä suoraksi, mutta saas nähdä milloin sellainen hankitaan... ja mistä... ja minne se asennetaan... siinähän pitää olla tilaa vedellä!

Meillä vieraita passataan kuin hotellissa!

Harmi, ettei näillä helteillä voinut pedata muhkeaa petiä vieraille, kun peitot ovat ihan liikaa kenenkään sietokyvylle. Panostimme sitten kaikkeen muuhun, kuten lukemiseen ja konvehteihin (jotka varmaan sulivat alta aikayksikön, vaikka viilensiin niitä viimeiseen asti kellarin rappusilla) :D


Kannoin laatikoston meidän makuuhuoneestamme vierashuoneeseen

Ihan söpöä ja kesäisen raikasta, äiti ja isä olivat kovasti otettuja :) Huomenna kiertelemme vähän kaupoissa ja naapurin pihakirppiksellä!

Ei kommentteja: