keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Lautasliinat

All you need is White -blogissa on arvonta, jossa palkintoon kuuluu mm. kesäiset lautasliinat. Ihmisellähän ei koskaan voi olla liikaa lautasliinoja, eihän? Kuitenkin äitini suorastaan vihertyi kateudesta, kun hän pöytää kattaessaan avasi yhden keittiömme vetolaatikoista:

Meillä on lautasliinoille oma laatikkonsa

Hänen mielestään oli uskomatonta, että jollain oli laatikollinen lautasliinoja - siis että ihan oma laatikko serveteille! Mielestäni asiassa ei ole mitään ihmeellistä, täytyyhän kattaessa olla vähän valinnanvaraa, ja sitä paitsi lautasliinat ovat halpa tapa ostaa jotain pientä piristystä arkeen :) Niinpä kivat servetit nähdessäni poimin ne usein kaupan hyllyltä omia kattauksiani ilahduttamaan.


Kaikki lautasliinat eivät aivan mahdu kuvaan...

Joten mars kaikki osallistumaan All you need is White -blogin arvontaan, palkintoon kuuluu lautasliinojen lisäksi myös tyylikkäät keittiöpyyhe ja patalappu, sekä kokille niin tarpeelliset kynsilakat kahdessa sävyssä :)

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

oi ihania servettejä!! ja onpa mukava kuulla etten oo ainoa, jolla on laatikko varattu pelkästään lautasliinoille :P. nehän on kulutustavaraa, joten onhan niitä hyvä olla! ja aivan totta mitä kirjoitit; niillä saa kivasti ja halvalla piristystä ja vaihtelua kattaukseen kuin kattaukseen!
pitääpä katsoa jos löytyis kauppareissulla jotku kivat servetit, meillä juodaan tänään synttärikahvit :)

kiva että vinkkasit arvonnastani ja elit mukana kissan kadotessa! oon samanlainen myötätuntoinen; sydämestä vihlasee joka kerta ku nään esim. kaupan ilmoitustaululla kadonnut kissa -ilmoituksen :(

kiitos sinulle!

Olivia kirjoitti...

S, kiitos lämminhenkisestä viestistäsi! Vai on meitä servettihulluja enemmänkin, hyvä tietää ;)

Ja tottahan toki vinkkasin arvonnastasi, kun siitä sain idean tuohon servettipostaukseeni! En kyllä tiedä käykö täällä monikaan näitä minun juttujani lukemassa, mutta ehkä joku tänne eksyvä löytää sinunkin blogiisi :)

Onneksi kisuneitinne löytyi - meillähän ei ole eläimiä, mutta olemme jo sopineet että jonain päivänä kissa saa tulla, ehkä kaksikin <3

Ja onnea synttärisankarille, kerrot kahvittelusta kenties enemmän blogissasi lähiaikoina ;)

Soile kirjoitti...

Multa löytyy kans lautasliinoja joka lähtöön; aina pitää ostoskoriin tipauttaa kun löytyy kiva sävy;) Mutta ei mulla ne noin hienosti ole järjestyksessä; toki yhdessä laatikossa, mutta siinä tarjottimien reunassa repsottavat vajaissa pakkauksissa;)

Olivia kirjoitti...

Hihii, Soile, kiitos ihanan rehellisestä kommentista! Ei ne servetit aina meilläkään ole noin järjestäytyneinä ;)

Toisinaan kyllä nostan täydet paketit päällimmäisiksi, niin laatikkokin menee paremmin kiinni (ja ennen kaikkea aukeaa rytistelemättä niitä repsottavia paketteja), mutta eihän sitä aina muista eikä viitsi... Ja tietysti näin kuvaa varten koitin saada näkymän mahdollisimman seesteiseksi :D