perjantai 12. elokuuta 2011

Hynttyyt yhteen

Löysin kuin löysinkin kuvia olohuoneestamme ennen peruskorjausrevohkaa, ja samalla löysin myös joitain kuvia edellisistä kodeistani. Ajattelin, että olisi ehkä hauska nähdä ne lähtökohdat, joista pitää yrittää sekoittaa se molempia (minua ja ukko-kultaa) tyydyttävä lopputulos.

Ensin vielä muistutukseksi kuva nykytilanteesta:



 Sitten muutama kuva olohuoneestamme ajalta ennen minua:

Poikamiesboxi samasta kohtaa kuin edellinen kuva. Päätyseinä oli kokonaan paneloitu, ja minun tullessani mukaan kuvioihin tuo telkkari oli vaihtunut ISOON taulutelkkariin

Samalta seinustalta toiseen suuntaan. Telkkari on siis nykyisin tuon raanun kohdalla.

Tämä on sitten vastakkaiseen suuntaan, eli lintutapetoidut syvennykset ovat nykyisin tuossa tuon sohvan yläpuolella.

Eli tyyli on muuttunut jonkin verran, ja ihan miehenkin toivomuksesta ja aloitteesta ;) Jäljellä ovat vielä nuo media-räkki, kaiuttimet ja keinutuoli, joista hän ei halunnut luopua. Keinutuoliin ajattelin tehdä irtopäällisen jostain mielettömän tyylikkäästä ja ultramodernista kankaasta, joka muuttaisi tuolin säkenöiväksi design-ylistykseksi ;D Tuolin sijoituspaikasta meillä ei silti ole vielä hajuakaan...

Siirrytään sitten minun sinkkukämppiini, näitä taitaa olla tähän hätään vain kahdesta viimeisimmästä asunnosta:

Kas, tuttuja huonekaluja näkyvissä :) Tässä asunnossa asuinkin vain vähän aikaa...

Nojatuolit olen siis majoittanut työpaikalleni, lipastot pyörivät vielä nurkissa, mutta noista valkoisista hankkiudutaan eroon heti, kun saadaan paremmat tilalle. Koivukaappi löytänee sijansa kellarista, se kun on vaarin tekemä.

Tämä mummon vanha ruokapöytä meillä on edelleen olohuoneessa, mutta pikkuveikka ilmeisesti haluaa sen muuttaessaan piahkoin mummon vanhaan asuntoon.


Seuraavat kuvat ovatkin nykyisestä kotikaupungistani, josta ostin asunnon ja päätin, etten muuta sieltä ikinä. Vaan kuinkas sitten kävikään...

Tutut kalusteet löysivät tiensä tännekin :)

Tuossa asunnossa oli muuten kaikki ikkunapuitteet maalattu petroolinsiniseen sävyyn - tykkäsin ihan simona ;) Tässä vielä kuva makkarista, jonka verhot olisin halunnut nykyiseen olohuoneeseemme, mutta mies ei ole suostuvainen:

Verhot hankittiin kotiimme v. 1975 ja äiti oli viisaana säilyttänyt ne

Tuohon taloyhtiöön on tulossa lähivuosina ikkunaremontti, jolloin tilalle saadaan tietysti tylsät valkoiset nykyikkunat. Nyyh.

Kirjakaappi on meillä edelleen, mutta sohva sai mennä (sillä ehdolla, että miehen sohvat lähtevät myös) ;D Sohvat ovat nykyisin... työpaikallani! Samoin nuo vaaleat ruokapöydän tuolit...

Että tämmöistä sillisalaattia! Yhdistä tässä nyt sitten kahden tyylittömän tyylit sellaiseksi, että molemmat ovat tyytyväisiä... Mutta yllättävän hyvin pääsemme sopuun ja yhteisymmärrykseen, jos vain maltamme istua alas ja miettiä, mitä kumpikin haluaa. Lopulta on aina löytynyt yhteinen sävel, mutta se vaatii molemmilta pientä joustoa.

Ja sen verran ollaan toisillemme luvattu, että tavarat on tavaraa ja materia on materiaa, niihin ei tämä meidän suhde tule kaatumaan :)


2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Tosi ihanat verhot makkarissa. Aivan tosi upeat:)

Olivia kirjoitti...

Kiitos :) Tallessa ovat, ja yritän ujuttaa ne johonkin ikkunaan, kun mies ei osaa olla varuillaan!