tiistai 16. elokuuta 2011

Neljä kaappia

Sitä luvattua lämpöä ja auringonpaistetta ei sitten tullutkaan, joten käytin päiväni hilloamalla karviaisia ja siistimällä keittiön kaappeja.

Neljä yläkaappia jääkaapin puoleisella seinällä pitävät sellaisia astioita ja tavaroita, jotka eivät ole ihan jokapäiväisessä käytössä:

Ikkunan puolimmaisen reunakaapin ylähyllyllä mm. punainen Audrey Hepburn -muki, jota ei voi käyttää syöpävaaran vuoksi! Keski- ja alahyllyillä sushiastioita, jotka toki sopivat muuhunkin tarjoiluun. Ja emäntä on ihan omin pikku kätösin väkertänyt nuo keskimmäisen hyllyn vasemmassa reunassa olevat tekeleet ;)


Seuraavasta kaapista löytyy kaffittelutarpeita ja salaattikulhot (joista toinen on pesussa). Alahyllyn siniset pikarit sain aikoinaan ylioppilaslahjaksi (samoin kuin edellisen kaapin sinisen kannun).

Viereisessä kaapissa ovat jälkiruoka- ja soppakipot (joista osa pesussa) sekä maljakot ja Lantern.

Jääkaapin viereinen kaappi on herkkukaappi ja sen ovi käy varmaan tiuhimpaan ;D Ylähyllyltä löytyy luonnollisesti myös ensiapua tiuhaan käyneeseen oveen: särky- ja närästyslääkkeet!

Kolmen ekan kaapin ylähyllyt eivät mahtuneet kuviin, mutta niillä onkin lähinnä kirpparille menevää kippoa ja kuppia tai muuten vaan epämääräistä tavaraa...

Ukko meni täyttämään ulkolipan tukipilareille kaivettuja kuoppia ennen isompien sateiden saapumista - räystästä ei taidetakaan purkaa ihan heti, odotellaan kelien parantumista... Sisältä löytyy kuitenkin maalaamista lähipäiviksi, jippii!

Ei kommentteja: