tiistai 9. elokuuta 2011

Kattauksia kokeeksi

Eilen huomasin, että paikallisessa HemTexissä on loppuunmyynti. Tein joitakin pieniä ja edullisia löytöjä, joita ajattelin hyödyntää kattauksessa palkintolautasliinojen kanssa :)

Vadelman väriset tabletit ovat HemTexin herkkuja, samoin valkoinen suojaruukku

Nämä lautasliinat vasta ihanat herkut ovatkin!

Ostin myös pientä rekvisiittaa lautasliinoille, kuten esim. nämä Iberon hiuspinnit :D

Nyt täytyisi vain opetella erinäisiä tyylikkäitä tapoja taitella nuo lautasliinat, nyt ne ovat tuolla lailla huolettomasti kietaistu ja pyöritelty jonkinlaiseen muotoon...

Kokeilin myös sushi-henkistä kattausta, tosin ilman niitä susheja :) Puikotkin ovat jääneet sille tielleen, kun tarvitsimme niitä kerran rekvisiitaksi Kiinalaiseen tanssiin...

Kuka tulisi tekemään meille sushia???

Kattauksesta tuli muutenkin vähän "epäsymmetrinen", kun nuo lautasliinoissa käyttämäni rannekorut ovat erilaisia... Mutta ei se mielestäni haittaa - miksei jokaisen ruokailijan kohdalla voisi vähän varioida, jos kattauksen henki pysyy kuitenkin samana!

Rannekorut löysin KappAhlin alennusmyynnistä

Äkkiä nyt sitä sushia!

Kuulasta ja kevyttä

Kumpaan pöytään sinä istuisit mieluummin?


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mie istusin kyllä molempiin pöytiin :) ja tuohon sushipöytäänki siksi ko ei oo sushia tarjolla, en tykkää raaasta kalasta :P
Tuo vadelmakattauski on kyllä herkullisen näkönen :) soppii kyllä upeasti tummaan pöytäänne :) Ja kivat ideat käyttää pinnejä ja rannerenkaita kattauksessa :) Täytyypä kirjata ommaan Idea-DIY-vihkoon ylös, jos siis saan varastaa kivan idean :)

Terkuin,
ikkunalamppu-Satu :)

p.s. vaikka en joka päivä kommentoiskaan(paitti nyt), käyn silti täällä blogissasi :)

Olivia kirjoitti...

Moi Satu,
kiva vaan, jos ideat kelpaa eteenpäin! :) Ja ihanaa, että olen saanut sinusta noin innostuneen lukijan <3 Täällä tavataan!

Ukkokaan ei muuten tykkää sushista, eikä se juo viiniäkään, niin että nuo kattaukset on aikamoista lavastusta ;D Mutta ehkä mie olinkin kutsunut jonkun muun kylään - vaikka ikkunalamppu-Satun! ;)))

Anonyymi kirjoitti...

:D

-ikkunalammpu-Satu-

Miia - Oma Koti Valkoinen kirjoitti...

Ihana tuo rannerengas-idea, wau! <3 Ja pinkki! WAU x2! :)

Olivia kirjoitti...

Kiitos, Miia! :) Nuo lautasliinat sopivat kyllä kaikkeen mahdolliseen, ne on ihan huiput!