keskiviikko 17. elokuuta 2011

Swanning

Kuolaan näiden julisteiden perään, niitä ei vaan taida saada mistään... :'( Itse leffaa en ole vieläkään nähnyt, mutta eiköhän tuo korjaannu tässä syksyn aikana!

Ehdoton suosikkini näistä neljästä

 
Tämä on tanssikuvastoltaan perinteinen, mutta tykkään fontista!


Vähän liikaa sellaista Soviet Decoa, mikä on hauska oivallus sinänsä

 
Mitä enemmän tätä katson, sitä enemmän tällekin lämpenen


Kaikki neljä kerrallaan yhdellä seinällä voisi olla vähän liikaa, mutta niiden esilläoloa voisi hyvinkin vuorotella - siten saisi aina vähän vaihtelua, mutta tyyli pysyisi samana :)

Omatkin tossut pitää kaivaa kaapin uumenista esiin, sillä ensi viikolla pääsee taas treenaamaan! Vähän jänskättää, kun tauko on ollut niin pitkä... Kesän saldoa ovat olleet murtunut akkavarvas ja oudosti venähtänyt/revähtänyt (???) takareisi, mutta näillä mennään :)

Keväällä panostin Gaynor Mindenin tossuihin, ovat tossujen "Rolls Roycet"

On aika ajaa uudet tossut sisään, vanhat nitisevät (sananmukaisesti) liitoksistaan :D

Kekseliäs balleriina iskee kesken tunnin irronneen tossun nauhan kiinni vaikka nitojalla - tietty olisi kiva jos hän olisi joskus muistanut ihan ommellakin sen kiinni...

Nyt pientä venyttelyä sille takareidelle, varvas on onneksi parantunut oikein nätisti :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa :)
Löytyiskö niitä julisteita jostaki ulkomaan vastaavasta ko huuto.net suomessa..mitä niitä nyt onkaan, hmm..onkohan semmonen ko ebay..hmmm..

Tai no oot varmaan jo kaivellu joka nettisivun mistä vaan vois löytyä :) Toivottavasti löytyy jossaki vaiheessa nuo julisteet teän kotiaki koristaan :)

Mukavia balettihetkiä :)

-Satu-

Hallatar kirjoitti...

Oi mitkä ihanat ballerinatossut... Ne mie ripustaisin seinälle muistoksi. =) <3

Olivia kirjoitti...

Kiitos, Satu :) Joko siulla on se oma blogi pystyssä? ;)

Itse asiassa en ihan hirmuisesti ollut vielä paneutunut noiden julisteiden etsimiseen sillä lailla "tositarkoituksella", mutta innostuin nyt hieman guuglailemaan ja löytyyhän niitä niinkin yksinkertaisesta paikasta kuin amazon.com! Ja jopa eri kokovaihtoehdoissa! Sieltä siis (mutta ei ihan heti, pitää odotella ensin vuorottelukorvausten tuloa)...

Una, minulla on onneksi ne ihan ensimmäiset kovakärkiset tossuni tallessa, jotka ovat vähän edustavammassa kunnossa :) Ne kelpaisivat ihan seinällekin, mutta nuo tuossa haiskahtavat vähemmän raikkaalle... YÖK ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hei :)
Ei ole vielä oma blogi pystyssä :)
Ehkä joku päivä sitten :)

Terkuin,
Satu

Olivia kirjoitti...

Joo, Satu, jonain päivänä vielä... ;)