perjantai 5. elokuuta 2011

Valintoja

Kävin läpi laatikoita olohuoneen nurkassa, ja voi mitä hassuja ja ihania ja kipeitäkin muistoja niihin on säilötty <3 Myös hirmuinen määrä vanhoja käsiohjelmia kaikista esityksistä, joita olen käynyt katsomassa, samoin kuin esityksistä, joita olen ollut tekemässä.

Tanssi on täyttänyt elämääni, vaikka niin ei olisi ikinä pitänyt käydä :)

Yhdessä käsiohjelmassa silmiini osui kiinnostava ajatus. Valosuunnittelija Tülay Schakir pohti työnsä taustoja Petri Kekonin Hämärän hohteessa seuraavasti:

" Minua on työskentelyni taustalla vaivannut ajatus 'toisenpuoleisesta'. Ei niinkään hengellinen, kuolemanjälkeinen toisenpuoleinen, vaan arkiset rajanylitykset, valinnat. Yksi valinta sulkee muut toiseen, ulottumattomaan tilaan. Toisaalta yllättävät asiat saattavat tulla uudestaan vastaan uuden hahmon muodossa. Se on kai eräänlainen ilmentymä viisastumisen toiveesta."

Tuo oivallus, että nekin asiat, jotka on jättänyt joskus valitsematta, tulevat kenties vielä vastaan uuden hahmon saaneina, on aika lohduttava :) Näinhän se on, paitsi elämää suuremmissa asioissa niin myös pienemmissä jutuissa. Miksei myös sisustuksessa!

Viisasta viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja: