lauantai 27. elokuuta 2011

Terveisiä Tampereelta!

Anteeksi nyt, mutta en kyllä ole käynyt lähelläkään Tamperetta... Jostain syystä tuo Tampere tunkee väkisin päähäni ja tekstiini, joten olkoon sitten Tampere :) Minähän kävin siis T...Kuopiossa tulevaa kummipoikaani katsastamassa!

Näin hienoissa maisemissa lykin kummipoikaani vaunuissa!

Meillä synkkasi vauvan kanssa ihan mallikkaasti, ja nyt on sellainen tyhjän sylin syndrooma, kun ei olekaan vauvaa, jota ruokkia ja hyssytellä ja paijata...

Upea hiekkarantakin houkutteli, mutta en hyödyntänyt tilaisuutta

Ristiäiset ovat kolmen viikon kuluttua, kuinkahan paljon vauva on kasvanut ja kehittynyt siihen mennessä! Näiden parin päivän aikana poika ihan selvästi aloitti juttelun sellaisella alkeellisella jokeltelulla, joten kolmessa viikossa sanavarasto ehtii kehittyä huimasti :)

Piipahdin myös kaupungilla, ja pakkohan sitä jotain tuliaisia oli tuoda kotiin:

Pieniä Origo-kippoja petroolinsinisenä sekä mikä-lie musta purkki

Kuopion Carlsonin taloustavaraosasto on valtava verrattuna Joensuun vastaavaan. Tosin tykkään myös Joensuun osastosta, koska siellä on aina hyviä tarjouksia ja valikoima on monipuolinen ollakseen niinkin pieni osasto.

No, Kuopiossa oli kuitenkin älyttömän paljon poistotavaraa jopa puoleen hintaan tai allekin. Minä iskin silmäni noihin pieniin Origo-kippoihin (à 5 €) sekä mustaan purnukkaan (0,50 €)!

Tunnustan astiahulluuteni (kaikkien muiden hulluuksien ohessa)

Kiva olla taas kotona (bloggaamassa), vaikka kyläily tuokin mukavaa ja tervetullutta vaihtelua! Aurinkoista viikonloppua kaikille, nautitaan vielä hetki kesästä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat maisemat! :)

Ja onnea tulevalle kummitätille :)

Hyvät löyvökki kyllä teit sieltä Ta..eiku Kuopiosta :D

Terkuin :)
Satu

Olivia kirjoitti...

Kiitos onnitteluista, Satu :)