sunnuntai 7. elokuuta 2011

Sohvat kotiutuivat

Askon Garda-sohvat kahden ja kolmen istuttavina

Auto korjaantui tänään, joten pääsimme hakemaan sohvat (paitsi konepellin alla vielä vähän savusi, mutta mitäs pienistä)!

Ukko oli vähän pettynyt, kun myyjän puurunkoiseksi mainostama kotimainen laatutuote oli kuitenkin suurimmaksi osaksi lastulevyä :/ No, ovathan nuo poikkipuut aitoa puuta, mutta siihen se sitten jääkin. Toisaalta, olivatpahan kevyet kantaa :D

Puussa oli säästelty sen verran, että kaikkien jalkojen yksi ruuvi piti jättää ruuvaamatta ;D

Nämä kyseiset sohvat olivat varmaan pienimmät, mitä löysimme. Eikä yhtään tuon isompia olisi kannattanutkaan mahduttaa olohuoneeseemme! Silti tuo kahden istuttavakin on sen verran leveä, että siihen mahtuu kolmekin istumaan (vähän tuttavallisemmin, mutta kuitenkin).

Stailaamaton kuva uusista sohvistamme

Tuo isoisoäidin arkku siirtyy tuosta vielä - yllätys, yllätys - takkahuoneeseen, samoin matto, joten vähän kerrassaan pitää ruveta miettimään uutta mattoa, sohvapöytää ja tietysti tauluja seinille. Ja tuo nurkkaan jäänyt mediaräkkikin saa toivon mukaan uuden ilmeen jossain vaiheessa (minä toivoisin sille myös uutta paikkaa, mutta kuulemma ei)... No, tästä se lähtee!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot sohvat. Muuten sisustus voisi olla värien puolesta rohkeampaakin.

Olivia kirjoitti...

Kiitos kommentista! Ja olen aivan samaa mieltä kanssasi värien suhteen :) Väriä on kyllä luvassa, mutta asiassa on edettävä hitaasti ja ovelasti, jottei mies huomaa...